Talalkozni akar velem, de en nem szeretnek, megfogja tudni erteni?
Elore is bocsanat a targyilagossag miatt, de rovid szeretnek lenni. A tortenet sok evvel ezelott kezdodott,miutan fiatalon teherbe estem egy idosebb ferfitol aki "mentsvaram" volt a csaladom elol. Aztan a terhesseg alatt, o sem bizonyult kulonb embernek.
En jobbnak lattam a korulmenyek miatt orokbeadni a csecsemot, es igy is tettem. Utana alkohol es drog problemaim sokaig meggatoltak az eletem. Aztan jott a ferjem aki felkarolt, mellette diplomat szereztem , allasom lett es vegre igazi csaladom, ket gyermekemmel.
Most 18 ev utan megkeresett az orokbefogadottam es visszautasitottam mar egyszer. Nem merek vele talalkozni, ujra szembesulni azokkal az evekkel, amiket bezarva, megverve toltottem es neki se lenne jo ezzel szembesulni. En elengedtem ot es az egeszet. Nem hozzam tartozik, nem en neveltem. Probaltam neki megmagyarazni de nem tudtam. Tobbszor keres azota is , de en nem tudok, nem akarok vele beszelni.
Megfogja tudni erteni, hogy nem szeretnek vele semmilyen kapcsolatot?
Amugy nagyon szep lany, a szulei is kedvesek kep alapjan, nem tudom miert akarna tolem barmit is, amikor mindene meg van.
Tenyleg nem ertem...
Azt értsék már meg a hormongőzös agyú ősanyák, hogy a kérdező sehol nem okolta a lányt az apja bűneiért, csak azt mondta, hogy ezeket a sebeket tépi fel benne. Az élet nem olyan, mint a filmek, ahol az átélt összes trauma törlődik az agyunkból, ha ott a happy end a szőke herceggel, a valóságban az átélt élményeket időbe telik feldolgozni és sokáig hatással vannak ránk. Ha meg olvasok egy történetet két lányról, és az egyik rossz családi körülmények közül menekül egy bántalmazó kapcsolatba, majd a kábítószerhez, és csak évek múlva szedi össze magát, a másikat meg szerető család neveli és egyetemre járatja, akkor bocs, de nem a másodikat fogom ádozatnak tekinteni.
Kérdező, hiszek benne, hogy mindkettőtök számára jól döntöttél. Minden jót kívánok neked!
Kedves Kérdező! - Ne vedd magadra a negatívumokat, mert jogtalanul cincálnak. - Te megtetted, ami tőled tellett, és ezt senkinek sincs joga megítélni, mert nincs a cipődben. - Hiszem, hogy mindenkinek van sepregetni valója az életben... kinek ez, kinek az... és szerintem Te a lehető legtöbbet megtetted.
Élettel ajándékoztad meg, amikor halálra ítélhetted volna, - és hányan az utóbbi mellett döntenek. :( - És most hogy felnőtt, megválaszoltad a kérdéseit, segítettél neki a gyökerei felkutatásában. - Ezért köszönet és tisztelet jár...bár másnak is lenne bátorsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!