Talalkozni akar velem, de en nem szeretnek, megfogja tudni erteni?
Elore is bocsanat a targyilagossag miatt, de rovid szeretnek lenni. A tortenet sok evvel ezelott kezdodott,miutan fiatalon teherbe estem egy idosebb ferfitol aki "mentsvaram" volt a csaladom elol. Aztan a terhesseg alatt, o sem bizonyult kulonb embernek.
En jobbnak lattam a korulmenyek miatt orokbeadni a csecsemot, es igy is tettem. Utana alkohol es drog problemaim sokaig meggatoltak az eletem. Aztan jott a ferjem aki felkarolt, mellette diplomat szereztem , allasom lett es vegre igazi csaladom, ket gyermekemmel.
Most 18 ev utan megkeresett az orokbefogadottam es visszautasitottam mar egyszer. Nem merek vele talalkozni, ujra szembesulni azokkal az evekkel, amiket bezarva, megverve toltottem es neki se lenne jo ezzel szembesulni. En elengedtem ot es az egeszet. Nem hozzam tartozik, nem en neveltem. Probaltam neki megmagyarazni de nem tudtam. Tobbszor keres azota is , de en nem tudok, nem akarok vele beszelni.
Megfogja tudni erteni, hogy nem szeretnek vele semmilyen kapcsolatot?
Amugy nagyon szep lany, a szulei is kedvesek kep alapjan, nem tudom miert akarna tolem barmit is, amikor mindene meg van.
Tenyleg nem ertem...
Tudom,kicsit későn írok ide..De muszáj.
Szerinted hogy eshetett neki,mikor (valószínűleg) neki is leírtad mindezt? Esküszöm sírhatnékom van,ahogy elolvastam. Mert "már rendes családom van"..miért..ő nem a te gyereked? nem te hordtad ki a szíved alatt 9hónapig? Ahogy ezt olvastam,belegondoltam a gyerek helyzetébe. Annyi kérdés lehet szegényben..hogy ő róla miért mondtál le,ha a másik két gyermekedről nem? Mert megértelek,hogy egyből a rossz napok/hónapok/évek jutnának eszedbe..de miért a gyerek tehet arról,ha az "apja" egy idióta volt? :( legalább egy találkozást megérdemelt volna..Megértelek téged is,hogy így volt a legjobb..de..egy gyerek soha nem tehet semmiről,ami két felnőtt között zajlik. Nem ő akart megszületni,mégis ő járt rosszul. Lehet,hogy jó családban nevelkedett, de az is lehet,hogy az édesanyjára lett volna szüksége. Aki megszülte..
Nem te nevelted,de attól függetlenül,a te gyereked (is)..és szerintem nem az van,hogy nem akar találkozni már,hanem feladta. Belefáradt abba,hogy ő fut utánad,próbálkozik,te meg semmibe veszed. Anyámat is verte apám,nem is 1-2x,hanem majdnem minden nap,mégse dobott el minket,csak mert tőle voltunk. Attól még ugyan úgy a gyerekei vagyunk,szeret minket..Meg hogy elengedted? Hogy tudtad elengedni? kicsit sincs bűntudatod,hogy nem érdekel a saját gyereked? Az első gyereked..
El lehet ítélni ezért,de én megvetem az olyan "anyákat" akik lemondanak a gyerekükről. Mert szerencsétlen nem tehet semmiről.
Ezek után,hálát adnék,hogy még érdeklem a gyerekem,akit eldobtam..nem,te eldobod mégegyszer...gratulálok! Szép volt,légy büszke magadra..:c
Köszönöm szépen annak, aki nem ócsárolt és minden jót kívánt.
37-es válaszoló, nem, nem volt muszáj írnod, arra, hogy köpködj meg végképp nem volt szükség. De gondolom jól esett lefekvés előtt gonoszkodni.
Nincs se bűntudatom, sem semmi bajon önmagammal a döntésem miatt.
Én csak kihordtam őt, de nem tudok rá úgy nézni , mint a férjemtől való gyerekeimre, ahogyan ő sem tud rám anyaként. Vagy mégis mit gondoltok, hogy zajlik le ez egy orokbeadonal? Varnom kellett volna sirva, egyedül, megrekedve az életben, hát ha egyszer visszajön és együtt leszünk, mint egy nagy boldog család? Az én esetem még könnyű sem volt, mert az egész terhességet halál félelemben éltem át, nekem nem a szép napok jutnak eszembe, sajnos.
Az, hogy elitélsz mert nem tartottam magamnál a nyomorban és a volt agresszív párom mellett , az te egyéniszociális problémád, egészségedre.
Ahogy le is írtam, mindent megbeszéltünk , nem maradt válaszok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!