Talalkozni akar velem, de en nem szeretnek, megfogja tudni erteni?

Figyelt kérdés

Elore is bocsanat a targyilagossag miatt, de rovid szeretnek lenni. A tortenet sok evvel ezelott kezdodott,miutan fiatalon teherbe estem egy idosebb ferfitol aki "mentsvaram" volt a csaladom elol. Aztan a terhesseg alatt, o sem bizonyult kulonb embernek.

En jobbnak lattam a korulmenyek miatt orokbeadni a csecsemot, es igy is tettem. Utana alkohol es drog problemaim sokaig meggatoltak az eletem. Aztan jott a ferjem aki felkarolt, mellette diplomat szereztem , allasom lett es vegre igazi csaladom, ket gyermekemmel.

Most 18 ev utan megkeresett az orokbefogadottam es visszautasitottam mar egyszer. Nem merek vele talalkozni, ujra szembesulni azokkal az evekkel, amiket bezarva, megverve toltottem es neki se lenne jo ezzel szembesulni. En elengedtem ot es az egeszet. Nem hozzam tartozik, nem en neveltem. Probaltam neki megmagyarazni de nem tudtam. Tobbszor keres azota is , de en nem tudok, nem akarok vele beszelni.

Megfogja tudni erteni, hogy nem szeretnek vele semmilyen kapcsolatot?

Amugy nagyon szep lany, a szulei is kedvesek kep alapjan, nem tudom miert akarna tolem barmit is, amikor mindene meg van.

Tenyleg nem ertem...

2017. jan. 23. 12:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
56%
Azért gáz a hozzáállásod. Biztos szar volt anno nagyon, elhiszem. De rendeződött az életed, van 2 gyereked akit te nevelsz, és meg akarod tagadni az első gyerekedtől h lásson, beszéljen veled? Azt írtad vhol őt is szereted azért adtad örökbe, én azt mondom ha szeretnéd vágyna rá a szíved h lásd és megismerd. Dehogy szereted. Csak akkor mit mártírkodsz itt? Ne találkozz vele és kész de ne akard h itt mindenki téged sajnáljon mert szegény gyereked találkozna veled te meg nem akarsz.Önző vagy. Neked kényelmetlen vele találkozni, és hát fontosabb neked h ne boruljon a saját életed, merthogy valahol borul... a kényelmes megoldást akarod de tedd fel magadnak a kérdés ez a jó megoldás is egyben?!
2017. jan. 23. 17:26
 22/42 anonim ***** válasza:
80%
En mint orokbefogado nem gondolom azt. hogy eldobtad magadtol.Mi a masik oldalon allunk.mi tudjuk milyen lelki teherrel jar egy orokbeadas.Aki nem vesz reszt ilyesmiben .nem tudja megitelni a te helyzetedet.Ha az en gyerekem talalkozni akar a vsz.anyjaval segitek neki.Nem masik anyat akar.csak valaszokat.Jobb tudnia minderrol.Fel fogja dolgozni.Ha eljutott erre a szintre.hogy talalkozni akar veled akkor.tedd meg erte .hogy megnyugodjon a lelke.
2017. jan. 23. 20:50
 23/42 anonim ***** válasza:
77%

Egyszerűen kíváncsi. Te nem lennél az? Ha gyerekeid vannak, gondolom, ők is kérdezték már és mesélted nekik, hogy születtek.

Megértem, hogy nem akarsz hirtelen egy felnőtt gyereket, aki igazából ismeretlen, akiről nem tudod, milyen személyiség, aki a múltadra emlékeztet, és akitől esetleg félsz, mert nem tudod, mit rak még rád és akár a szeretteidre a jövőben. Férjednek mi az álláspontja? Gyerekeid mekkorák, ismerik a történeted?

Szerintem csak írj neki vagy beszéljetek telefonon, hogy megkaphassa a válaszait (ezzel nem téged és pláne nem a "régi téged") - ez még nem kötelez semmire. De nem jó hozzáállás lezárni meg elengedni, mert ő egy élő ember, így csak elfogadni vagy megtagadni tudod. Szerintem ha eddig csak rövidre zártad, lehet jobb taktika egymás megértésére, ha legközelebb őszintén elmondod neki az indokaidat is és hagyod őt is beszélni.

2017. jan. 24. 08:33
 24/42 anonim ***** válasza:
25%

Akárhogy is van, ez nagy szemétség tőled.

Nem egy gyermeket kell hibáztatni, mert te anno elb.sztad az életed. Ennyire aljas nem lehetsz, hogy még választ se adsz arra , hogy mit miért tettél.

Ne őt büntesd. S nézz kicsit magadba.

2017. jan. 24. 11:18
 25/42 anonim ***** válasza:
19%
Undorító, hogy egyszer már eldobtad a gyerekedet és most másodjára is megtennéd! A sors majd megbüntet méltóképp.
2017. jan. 24. 14:04
 26/42 anonim válasza:
91%
Azért vicces, hogy itt a válaszolók 99%-a azzal jön, hogy a Kérdező mekkora szemét, hogy "eldobta magától a gyereket", de pár kateggal lejjebb meg boldog-boldogtalannak az örökbeadást javasolják, hogy "tegyen boldoggá egy családot legalább"... :D :D
2017. jan. 24. 15:45
 27/42 anonim ***** válasza:
18%

Attól még szemétnek gondolják a nőt ugyanúgy.

Én nem annak tartom. Inkább ez,mint megölje. Dr én személx szerint nem lennék kíváncsi a nőre,aki kihordott,de másnak adott. Nem a családom. De ha valaki kiváncsi rá,szerintem jár neki a magyarázat.

2017. jan. 24. 15:53
 28/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egy találkozást, vagy legalább egy őszinte összefoglaló levelet megérdemel a lány. Nem vagyok ilyen helyzetben semelyik oldalról, de engem is érdekelne miért ott kötöttem ki ahol, még akkor is ha tüneményes szívszerinti szüleim lennének akiket tiszta szívemből szeretek.
2017. jan. 25. 03:48
 29/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ha nem akarsz, ne találkozz vele. Egy levelet azért írjál, ennyi tényleg jár neki. Én nem ítéllek el.
2017. jan. 25. 12:35
 30/42 anonim ***** válasza:
85%

orokbe.hu oldalon van egy fórum direkt örökbeadóknak, ott biztosan többen lennének, akik átestek hasonlón.

- Bár én örökbefogadó vagyok, azt el tudom mondani, hogy nem akar mást csak válaszokat. - arra, milyen vagy, mi történt, és hasonlók, vagy akár arra is, hogy most miért nem vagy hajlandó találkozni vele. - ha erre most nem is érzed képesnek magad, legalább egy levéllel megajándékozhatnád ezekről. - Neki is fel kell dolgoznia azt az időszakot és döntést...ebben sorstársak vagytok...

Kívánom hogy legyen erőd hozzá, szerintem, mindkettőtöknek enyhülést hozna...Sok sok erőt! És légy büszke rá, hogy élettel és családdal ajándékoztad meg, abban a helyzetben, Te mindent megtettél!!!

2017. jan. 25. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!