"Utólag" örökbe lehet adni egy babát?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy babát azután is örökbe lehet -e adni, hogy előtte az anyuka hazaviszi? Pl. megromlott a kapcsolata az apával stb.
2014. máj. 21. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem inkább írd meg a környezetismeret házit, aztán menjél biciklizni az osztálytársaiddal!
2014. máj. 21. 14:48
 72/87 anonim ***** válasza:
27%

elmondom mi lesz, ha elhagyod a párod és a gyerektől is szabadulni akarsz:

1. a pároddal megegyezel és együtt örökbeadjátok, mint írták nincs olyan hogy aláhamisítod a nevét, nem egy használati tárgyról van szó, amit feladsz a jófogásra

2. családsegítőt, gyámügyet felkeresed, ha lemondasz a gyerkeről, az apjához vagy anyósodhoz kerülhet, ha ők ragaszkodnak hozzá, vagy nevelőszülőknél várhatná jobbsorsát (ne akard neki ezt, léccci)

Keress fel segítő szervezetet (alfa szövetség pl), családsegítőt, és keresnek neked és a babádnak pl anyaotthoni elhelyezést, ahol egy évig biztosan maradhatsz, talán tovább is, és van remény talpra állni. De az említett szervezet pl el tudja mondani pontosan milyen lehetőségeid vannak, ha úgy érzed, a gyereknek valóban az a legjobb ha nélküled, de rendeztett körülmények között nől fel.

25 éves vagy, nem kislány, felelős vagy egy életért, ne rontsd el neki kérlek.

2014. máj. 21. 15:49
 73/87 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy erdekes kerdes ...
2014. máj. 21. 16:24
 74/87 anonim ***** válasza:
12%
remélem tényleg kamu a kérdés....:(
2014. máj. 21. 16:48
 75/87 anonim ***** válasza:
51%
Lehet,de kell az anyakönyvben feltûntetett apa hozzájárulãsa is.
2014. máj. 21. 23:24
 76/87 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?!
2014. máj. 23. 21:12
 77/87 anonim ***** válasza:
49%
Hagyd el öket. Mindenkinek jobb lesz. Te nem szereted a gyereked. Sajnos nem egyedi, anyàm sem szeretett engem...De mivel édesapàm nem engedett volna örökbeadni, igy maradtam, anyàmék elvàltak, én meg felnöttem a terrorban....Ha anyàm elment volna tölünk, normàlis ember lennék..... Adj egy esélyt a gyerekednek!
2014. máj. 23. 22:08
 78/87 anonim ***** válasza:
72%

Állj, mindenki nekiesik szerencsétlen kérdezőnek. Az senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg szülés utáni depresszióval küzd, azért jutnak eszébe ilyen dolgok?

Általában milyen a hangulatod? A szülés előtt is rosszul érezted magad a helyzetedben, vagy azóta lett rosszabb?

Pároddal mióta vagy együtt, tervezett baba volt?

Örültetek neki, mikor kiderült, hogy terhes vagy?

Szerintem nem ártana, ha a háziorvos látna, és esetleg adna egy beutalót a pszichiátriára. Ha depis vagy, azt komolyan kell venni. Sajnálom, hogy mindenki így neked esett, ebben az állapotban az anyukáknak sok rossz gondolat megfordul a fejében.

Ha pedig el akarod hagyni a párodat, tényleg keress a neten valami családsegítőt, vagy anyaotthont. Átmeneti megoldásnak jó, aztán meglátod később mi lesz.

2014. máj. 24. 16:04
 79/87 anonim ***** válasza:
Nekem is a szulesi utani depi jutott eloszor eszembe,ezert kerdeztem msg tole en is,de nem valaszolt :(
2014. máj. 24. 16:58
 80/87 anonim ***** válasza:
50%

Sajnálom, hogy ennyi felszínes és szívtelen választ kaptál.

Szerettem volna privát üzenetet írni, de sajnos nem engedte a rendszer. - Ha még jól jönne (valódi) segítség, kérlek írj üzenetet! - Én szívesen segítek, ha tudok. - (amúgy nem kell a babának nevelőszülőhöz kerülnie, pl ha már előre tudod ki fogadná örökbe. - (akár én is)és még az sem kizárt nyílt örökbefogadásnál, hogy később is tudhatsz a kicsiről, ha akarsz) - De a részleteket majd privátban.)

2014. máj. 26. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!