"Utólag" örökbe lehet adni egy babát?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy babát azután is örökbe lehet -e adni, hogy előtte az anyuka hazaviszi? Pl. megromlott a kapcsolata az apával stb.
2014. máj. 21. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
82%
Lehetséges. Viszont el nem tudom képzelni, mennyire kell lelketlennek lennie egy nőnek, hogy azért adja örökbe a gyermekét, mert megromlott a kapcsolata az apjával....
2014. máj. 21. 11:35
 2/87 anonim ***** válasza:
72%
Igen, lehet. De szerintem 9 hónappal előtte kellett volna ezt átgondolni. Lenne szíved a saját babádtól megszabadulni? Gondolod nem fogod később megbánni?
2014. máj. 21. 11:38
 3/87 anonim ***** válasza:
20%

OFF:

Első válaszoló, ennyi erővel minden abortuszos és örökbeadó nő lelketlen? Kétlem.

2014. máj. 21. 11:40
 4/87 anonim ***** válasza:
70%
Én képtelen lennék rá.
2014. máj. 21. 11:44
 5/87 anonim ***** válasza:
88%
3-as nem értem az OFF-ot. Tényleg lelketlen aki meg is szüli haza is viszi és csak azért mert megromlott a kapcsolata a párjával örökbe adja.Mi köze ehhez egy abortusznak, vagy egy tudatos örökbe adásnak. Az abortuszos azért megy abortuszra, mert nem jó időben, nem jó helyre, nem jó párkapcsolatba születne a gyerek. A tudatos örökbe adó szülő későn szembesül a ténnyel, hogy terhes és tutira nem bírja felnevelni, ezért inkább örökbe adja. De aki boldog párkapcsolatban teherbe esik, meg is szüli, vagyis vállalja ám időközben megromlik a párkapcsolata ezért örökbe adja.... na az tényleg felelőtlen.De persze minden körülmények és IQ kérdése... :(
2014. máj. 21. 11:48
 6/87 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon bízom benne,hogy csak elméleti a kérdésed ! Szánalom az olyan ,aki ilyesmire képes :/ ! A baba nem kiskutya ,hogy egyszerűen menhelyre visszük ,vagy elajándékozzuk . Az nem kifogás ,hogy nincs semmid ,nem tudod magatokat ellátni ..Ha igazán szeretnéd ,nem mondanál le róla ,inkább mennél anyaotthonba ,aztán majd alakulnának a dolgaitok . Apuka mit szól hozzá ? Netán ő is lemondd róla ?
 7/87 anonim ***** válasza:
56%

Azért örökbe adni egy gyereket mert megromlott a viszony az apjával?Miféle beteg ember vagy Te?

Ha megcsináltad a gyereket akkor növessz gerincet és vállald a felelősséged a tetteid következményét! Ne legyél lelketlen!

8/87 anonim ***** válasza:
82%
Jellemtelen ember az aki azért örökbe ad egy gyereket mert megromlik a kapcsolata apukával. Egy érző emberről van szó, még ha picike is, nem egy kabátról. Nem úgy van, ha kell felveszem, ha nem visszaakasztom a fogasra..
2014. máj. 21. 11:51
 9/87 A kérdező kommentje:
Még együtt élünk, de mindennaposak a viták. Neki nem merem mondani az örökbefogadást.
2014. máj. 21. 11:55
 10/87 anonim ***** válasza:
70%
Persze nekem 10 éves osztálytársamat küldték otthonba.
2014. máj. 21. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!