"Utólag" örökbe lehet adni egy babát?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy babát azután is örökbe lehet -e adni, hogy előtte az anyuka hazaviszi? Pl. megromlott a kapcsolata az apával stb.
2014. máj. 21. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:
*örökbeadást.
2014. máj. 21. 11:56
 12/87 anonim ***** válasza:
63%
Ha megromlik egy kapcsolat, akkor talán inkább azon kellene gondolkodni, hogyan lehetne helyrehozni, nem pedig azon, hogy hova passzoljuk le a gyereket.
2014. máj. 21. 11:58
 13/87 anonim ***** válasza:
74%
Képes lennél a gyermekedet örökbe adni ezért ?! Az a baba mit vétett neked ? Vagy útban lenne ,ha esetleg különmész az apjától ? Miért büntetnéd a saját gyermekedet a magánéleti válságod miatt ? Szereteted te egyáltalán a babádat ? o.O
2014. máj. 21. 11:58
 14/87 anonim ***** válasza:
66%

Mindennaposak a viták,de te is már egyből váláson gondolkozol,na meg örökbe adáson...

Nem gondoltál még arra hogy megbeszéljétek a vita tárgyát és esetleg javítani a dolgokon?

Ne haragudj de ez így már hogy kérdésként megfogalmazódott benned,ez übergáz! Lehet te vagy az oka a vitáknak...Itt az ideje hogy változtass egy picit a dolgaidon,és ásd el magad már csak egy ilyen kósza gondolat miatt is!

2014. máj. 21. 12:00
 15/87 anonim ***** válasza:
63%
Először otthonba kerül, olyan nincs hogy holnap veled él másnak meg a kovács Júlia az anyja.
2014. máj. 21. 12:00
 16/87 anonim ***** válasza:
69%
Elméleti a kérdés, vagy már megvan a baba? Miért akarod örökbe adni? Egyedül nem tudsz gondoskodni róla? Más megoldás ideiglenesen nem jöhet szóba?
2014. máj. 21. 12:02
 17/87 Őszödi Ferenc ***** válasza:
60%
Nem lehetett volna azelőtt (esetleg 9 hónappal...) gondolkozni, mielőtt kipottyantottad? Remélhetőleg szerető szülőkhöz kerül, nem 2 ilyen debil neveli fel.
2014. máj. 21. 12:03
 18/87 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudod örökbeadni az apa belegyezése nélkül.Annyit tehetsz,hogy elhagyod őket és fizetsz gyerektartást.
2014. máj. 21. 12:03
 19/87 anonim ***** válasza:
32%

Nem kioktatást kért a kérdező!

Igen megteheted!

2014. máj. 21. 12:04
 20/87 anonim ***** válasza:
82%
Sok badarságot olvastam itt az elmúlt években ,én befogadó tipus vagyok ,még az abortuszt is megértem ,ha tényleg okkal dönt úgy az ember hogy nem tudja kihordani a terhességet ,vállalni a babát ... de ez már SOK !! Erre nincs mentség ! Én is azt mondom ,ha megcsinálni meg tudtad ,tessék vállalni a felelősséget és becsülettel felnevelni !
2014. máj. 21. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!