"Utólag" örökbe lehet adni egy babát?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy babát azután is örökbe lehet -e adni, hogy előtte az anyuka hazaviszi? Pl. megromlott a kapcsolata az apával stb.
2014. máj. 21. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
23%
Egy életre megbánod ,ha eldobod magadtól a világ legdrágább kincsét ,a GYERMEKEDET !!!! : [link]
2014. máj. 21. 13:35
 52/87 anonim ***** válasza:
28%

lehet, hogy egy életre megbánja, de azt is megbánná, ha nyomorra kényszerítené a gyereket, nem?

A gyerek érdeke az első, engem nem érdekel, mit érez az anya hasonló helyzetben.

2014. máj. 21. 13:40
 53/87 anonim ***** válasza:
86%

Én sehol nem olvastam ,hogy a nyomorból akarná kimenteni a gyermekét és azért adná örökbe !

A kérdező kommentje:

Még együtt élünk, de mindennaposak a viták

A párom mindig parancsolgat, hogy ne vigyem ki a babát, de a gyerd

ek nélkül meg nem mehetek sehova. Ő bezzeg most is csavarog. Anyósom is mindig mindent jobban tud. Elegem van

El akarom hagyni a páromat, de a gyereket nem tudnám nevelni.

A párom alkalmi munkákat dolgozik, de utána haverokkal van.

Szerintem ezek nem az örökbe adást indokolják ! Ha annyira nem bírja ,menjen el és a babát majd a nagymama felneveli .

2014. máj. 21. 13:52
 54/87 anonim ***** válasza:
20%
Mi az az ok, amiert te nem nevelheted?
2014. máj. 21. 13:54
 55/87 A kérdező kommentje:
Nncs hol laknom, azt sem tudom hová mennék. Anyósoméknak meg van elég kiadásuk, egy gyerek nekik sem hiányzik.
2014. máj. 21. 13:57
 56/87 anonim ***** válasza:
90%
Engem borzasztóan zavar ,hogy a kérdező csak azt látja opciónak ,ha lemond a gyerekről !!! Még az állat is ragaszkodik a kölykéhez !!! Nem tud gondoskodni a gyerekről ?? Meg sem próbálja !!! Vagy vallaná be ,hogy megbánta a gyermek vállalást és akkor nem görcsölünk itt többen ,hogy jobb belátásra bírjuk !
2014. máj. 21. 14:00
 57/87 anonim ***** válasza:
87%
Nincs hol laknod? Nyilvan a hid ala ugysem mesz, tehat valahova fogsz menni. De most te tenyleg eldobnad magadtol a gyereked, csak mert eppen nincs hol laknod? Es ha ugyanez 10 eves koraban kovetkezik be, menne a gyermekotthonba?
2014. máj. 21. 14:03
 58/87 anonim ***** válasza:
Édes szivem ,anyaotthonról nem hallottál még ? ! Én biztos bevállalnám ,ha ez lenne az ára ,hogy a gyermekemmel együtt maradjak ! [link]
2014. máj. 21. 14:04
 59/87 anonim ***** válasza:
70%
Nem gyakran írom be, de szerintem ez egy provokáló kamukérdés. Egyszerűen nem létezik, hogy eldobja valaki a gyermekét.
2014. máj. 21. 14:05
 60/87 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg ne ítélkezzünk messziről, nem fogja tudni örökbe adni a gyerekét, ha az apuka nem egyezik bele. Ha pedig beleegyezik az apuka is, akkor sokkal JOBB lesz annak a gyereknek, ha egy szerető családba, nyugodt környezetbe kerül. Egyébként én így a leírás alapján jobban örülnék, ha nem vállalná az apuka.
2014. máj. 21. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!