Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Hova lehet leadni a csecsemőke...

Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
0%
Azt azért nézd meg, én is a kérdésre válaszoltam, csak épp nektek nem tetszett, és ti kezdtetek el az én véleményemre reagálni :) azt hiszem minden kérdésre válaszoltam! az hogy nem épp olyat amit szerettetek volna hallani, hát sorry szerencsére nem vagyunk egyformák ;)
2013. szept. 30. 15:05
 62/70 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja mellett van a helye mi? Az én anyám azt se tudta,hogy informatika szakra járok középsuliba.Jó fél év telt el mire egy átázásnál feltűnt neki,hogy menstruálok már.A kommunikáció kimerült maximum napi egy köszönésbe.Mindig,már kisgyerekként elhajtott a fenébe,apám is,de az ilyen emberek miatt,nem adott örökbe,mint te(elvetetni már nem tudott),mert megszólták volna faluban.Nekem jobb lett volna,ha örökbeadnak...
2013. szept. 30. 17:01
 63/70 anonim ***** válasza:
0%
Szegény kamaszok...bírom az olyat aki már hisztizik ha nem körülötte forog a világ, és már biztos nem szeretik, őt senki sem érti meg! csak mert néha a szülei nem épp az ő dolgával foglalkoznak akkor már egyből jobb lett volna nevelőknél!? Azt hiszem többet nem írok ehhez a kérdéshez :) ennyi hülyeséget nincs kedvem olvasni,, csak felmérgelem magam mások marhaságán! további jó mocskolódást nektek!
2013. szept. 30. 21:16
 64/70 anonim ***** válasza:
100%

Te tenyleg hulye vagy az utolsi valaszodbol mindenre feny derult. Kis tinik? Mondod ezt te olyan nagy elettapasztalattal???? Pfff vicc...az meg h kinek milyen otthon haaat latszik h ki van nyalva a hatsod....

Es meg mi mocskolodunk? Te tenyleg nem gondolkozol!!!! Ki kezdte a mocskolodast???? Szerintem is hanyagolj mindenkit es tanitsd tovabb a gyerekednek kidobni a turo rudis papirt...legalabb az megy...

2013. szept. 30. 21:40
 65/70 anonim válasza:
90%
Emberek!!!!! Már nagyon eltértünk a kérdezőnek való segítségtől! Gondoljátok el, hogy az itt folyó eszmecsere már senki hasznára nem válik. Nem érdemes mocskolódni! Mindenkinek megvan a saját véleménye róla, hogy helyes, vagy nem helyes amit tesz, de ítélkezni nem a mi tisztünk. Válaszolni kéne a kérdéseire, és kész! Ennyi az egész!
2013. okt. 1. 00:30
 66/70 anonim ***** válasza:
100%

a.erika20 válasza:

Szegény kamaszok...

Köszi,de 25 évesen nem a kamaszok táborába tartozok.

2013. okt. 1. 13:14
 67/70 anonim válasza:
0%
Hű. egy kicsit mindkét féllel egyetértek. A kérdező stílusa nem tetszett alapvetően, ahogy a saját gyerekéről beszélt, de alapvetően az ő magánügye, azt csinálja a gyerekével amit jónak lát, ezt ő tudja, nem mi. Az ellenző is csak leírta a véleményét, megértem. Alapvetően ha azok akik nevelnek szeretnek, nem számít, hogy vérszerintiek, vagy nem. Viszont én nem tudnám elfogadni, hogy nem tudok semmit a gyerekemről, nem vagyok részese az életének, ezért ha ilyenre kényzerülnék, biztps nyílt örökbefogadás lenne. Ha a kérdezőnek vannak céljai, amiben a baba akadályozza, legyenek, de egyszer élünk, döntésedet lehet, hogymegbánnád. Aztán. Persze vannak szülők, akiknek nem lehet gyerekük, ott az árvaház, ahol a gyerekeket azért nem tudták fölnevelni, örökbeadni, mert nem volt kinek megtenni. Nekik nagyobb szükségük van örökbefogadókra, mint azoknak, akiknel a szüleinek van lehetőségük a gyerekük fölnevelésére. Ezt a kérdező ne vegye magára, általánosítottam. Egyébként a döntésed a tiéd sok sikert hozzá! Mellesleg igen kicsi élettapasztalattal mondom ezt, remélem nem nagy hülyeség:) 14L
2013. okt. 12. 21:29
 68/70 anonim ***** válasza:
100%
Megszületett már a baba?
2013. nov. 2. 08:10
 69/70 anonim ***** válasza:

hűha...

Szerintem az a fontos, hogy ha valaki nem alkalmas a gyereknevelésre, akkor azt be merje vallani, és ezért nagyon is helyes, amit a kérdező tesz. Annyi embernek nem lenne szabad gyereket nevelni, de mégis megteszik, mert társadalmi elvárás.

Miért lenne egy gyereknek az anyja mellett a helye, ha vérszerinti anyja az, aki legjobban gyűlöli őt? Ezt nem lehet ilyen kategorikusan kijelenteni!

2013. nov. 16. 22:10
 70/70 anonim ***** válasza:
52%

De ostoba ez az 57%-os rudis nő.....nem is az a baj, hogy ostoba, hanem, hogy mi tartjuk el.

Engem is érdekel a történet vége!

2014. máj. 20. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!