Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?
Te tenyleg hulye vagy az utolsi valaszodbol mindenre feny derult. Kis tinik? Mondod ezt te olyan nagy elettapasztalattal???? Pfff vicc...az meg h kinek milyen otthon haaat latszik h ki van nyalva a hatsod....
Es meg mi mocskolodunk? Te tenyleg nem gondolkozol!!!! Ki kezdte a mocskolodast???? Szerintem is hanyagolj mindenkit es tanitsd tovabb a gyerekednek kidobni a turo rudis papirt...legalabb az megy...
a.erika20 válasza:
Szegény kamaszok...
Köszi,de 25 évesen nem a kamaszok táborába tartozok.
hűha...
Szerintem az a fontos, hogy ha valaki nem alkalmas a gyereknevelésre, akkor azt be merje vallani, és ezért nagyon is helyes, amit a kérdező tesz. Annyi embernek nem lenne szabad gyereket nevelni, de mégis megteszik, mert társadalmi elvárás.
Miért lenne egy gyereknek az anyja mellett a helye, ha vérszerinti anyja az, aki legjobban gyűlöli őt? Ezt nem lehet ilyen kategorikusan kijelenteni!
De ostoba ez az 57%-os rudis nő.....nem is az a baj, hogy ostoba, hanem, hogy mi tartjuk el.
Engem is érdekel a történet vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!