Most nézem a híradóban, hogy a rendőrség újabb traffipaxokat akar vásárolni a közlekedés biztonsága érdekében, Kinek mi a véleménye erről?
Az útjavítás az államnak kiadás
De a traffi bevételnek számít (büntetések után)
"Szeretett" kormányunk így gondolkodik :((
Egyetértek azzal , hogy az utak minőségét javítani kell ( talán erre jó lesz az új útdíj ).
Azzal is egyetértek, hogy a közlekedés biztonságát javítani kell.
Még azzal is egyetértek, hogy a sebességhatárok betartását szigorúan ellenőrizzék, de akkor mindig mindenhol >> tehát telepített trafikat mindenhova. Ne az legyen, hogy sunyiba trafizunk a geleji pihenőben a bokor mögül hajnal 3-kor, miközben az M5-ösön a román buszok 120-szal pirítanak.
Viszont ha a közlekedés biztonságának javításának érdekében felesleges végigtelepíteni az autópályát átlagsebesség mérős trafirendszerrel, ha a 4-esen többen halnak meg havonta, mint az M6-on 13 év alatt... Ha még csomópontokba telepítenék, fokozottan balesetveszélyes helyekre ( pl Szerencs utca, M0..) akkor számítana is valami ez az egész.
Ha értelmesen csinálnák, akkor támogatnám a dolgot, de így hogy szinte nyíltan felvállalják ( főleg az elmúlt egy két év KSH adatai alapján ), hogy nem is baleset megelőzésre kell a sok trafi, hanem hogy az államkincstárba nyomjuk a zsetont...
Áhh, Magyarország...
A kép lemarad, szóval nem így kellene mérni: [link]
A kép készítésének helye: Bp, a Nagykőrösi út Wekerle telep felőli oldala.
egy büntetést kaptam, és abban sem vagyok biztos hogy jogos volt (gyerek aludt, nem siettem,mert azt akartam, hogy sokat aludjon, de mind1)
Azóta odafigyelek, főleg a lakott terület táblákra.
3éve nem kaptam csekket, pedig céges, és saját kocsival is több mint 1500km-ert megyek havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!