Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Hova lehet leadni a csecsemőke...

Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
44%
Hat utolsó, pedig van olyan, hogy nem no az anya hasa es ez csak akkor fordul elő, ha titkolt, vagy nem felismert terhes. Nézz meg egy par "Nem tudtam hogy terhes vagyok" adást, es meglátod. Nyilván nem minden esetben, de rengetegszer előfordul, hogy a titkolt terhessegnel nincs semmilyen külső jele a terhessegnek: se súly gyarapodás, se rosszullét, semmi. A szules is legtöbbször gond nelkul, simán folyik le. Az anya akarata valahogy elnyomja ezeket a dolgokat. Persze nem minden esetben.
2013. szept. 24. 13:35
 32/70 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szomszédom volt úgy terhes hogy észre se vettem, nem hogy én nem vettem észre, de a saját apja sem. 17 éves volt a lány. Pont a sarki boltban voltunk mikor jött egy mentő és az apja csak azt nézte, hogy hova megy a mentõ, s rohant haza. Mentősöktõl tudta meg hogy nagyapa lesz nem soká. Ja, ès magyarok.
2013. szept. 24. 15:45
 33/70 anonim válasza:
0%
Tedd a gyermeked egy ajtó elé, majd valaki biztos elviszi ;)
2013. szept. 24. 20:25
 34/70 anonim ***** válasza:
100%
20-as valaszado, igazad van durva DE! Meg mindig jobb, hogy belatja es inkubatorba teszi. Hany olyanrol olvasni es hallani mostanaba, hogy otthon nem torodik a gyerekevel, veri, kinozza es megoli (elnezest). Ha ilyen a kerdezo hozzaallasa akkor inkabb keruljon az a pici baba egy szereto csaladba minthogy egy olyan anya mellett legyen aki nem szereti, nem akarta soha. Egy gyerek, ujszulott akkor is kihivas a szulok szamara ha tervezve volt, imadjak. Akkor kepzeld el egy nemkivant es nemszeretett gyerek mekkora kihivas??? Inkabb mondjon le rolla. En nem bantom egy szoval sem ezert a donteseert.
2013. szept. 25. 16:52
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben a lehető legjobban döntöttél,így esélyt adsz a babának egy normális életben, ha inkubátorba teszed,nem nyomoz a rendőrség, de ha már mellé tennéd akkor nyomozást indítanának. Ha szeretnél tudni későbbiekben a babáról,sorsáról életéről,válaszd a nyílt örökbefogadást! Sok erőt kívánok neked!
2013. szept. 26. 13:16
 36/70 anonim ***** válasza:
90%
Ajto ele kitenni... Sok eszed van, kedves valaszado.... Plane, hogy ebben az esetben nyomozna a rendorseg es anyukat kiskoru gondatlan veszelyeztetes miatt el is itelnek.....
2013. szept. 26. 13:17
 37/70 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező,téged kellett volna inkubátorba rakni!!!!Egy szívtelen senki vagy!!!!!!Diplomázhatsz 10 egyetemen és élheted is az életed,egy önző nagy O leszel akkor is.

Saját véredről,gyermekedről mondsz le,ahelyett hogy hálás lennél,hogy ilyen csodának részese lehetsz??????

Más az életét adná,csak egyszer egy gyermeke lehessen,a saját méhének gyümölcse,te meg eldobod magadtól mint valami felesleges tárgyat.Undorító vagy.Őszintén remélem kísérteni fog az életed végéig.

2013. szept. 28. 14:00
 38/70 anonim ***** válasza:
90%

Jaj de képmutatóak vagytok :) ha elvetette volna, akkor meg az lenne a bajotok. Nem akar gyereket, és felelősségteljesen dönt ebben a helyzetben. Mit csináljon akkor szerintetek, tartsa meg és szenvedjen vele egész életében? Tegye tönkre a gyerek életét is a sajátja mellett? Igaz, akkor nem lenne szívtelen! Milyen igazatok van, ostoba tyúkok...

Kérdező, kitartás és sok szerencsét a döntéshez, de én a helyedben inkább megpróbálkoznék a nyílt örökbeadással, akkor legalább abban biztos (vagy biztosabb)lehetsz, hogy jó emberekhez kerül!

2013. szept. 28. 18:30
 39/70 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben nem kell személyit, vagy bármilyen személyazonosságot igazoló papírt bemutatnod. Ezt nevezik anonim szülésnek. Azonban attól félek, hogy vannak kórházak akik ezt a lehetőséget nem ismerik és nyaggatnának az adataidért. azt javaslom telefonál a legközelebbi kórház szülészetére és tájékozódj (vagy tájékoztasd őket) az anonim szülésről.

A kórházakban mindenhol ki van írva a betegjogi képviselő elérhetősége. Érdemes vele is beszélni, ha a szülészeten aggályoskodnak.

Semmiképpen ne szülj orvosi felügyelet nélkül! A nem kívánt terhességeknél a szokásosnál több a komplikáció.

2013. szept. 28. 23:13
 40/70 anonim ***** válasza:
5%

Kedves utolsóelőtti...szenvedjen egész életében? szégyellheti magát az akinek a gyerek csak szenvedés!

Mellesleg az a gyerek is fog még eleget szenvedni, mert nem egyszer fogják megszólni, amiért nem az igazi szüleivel él!

Nincs semmi emberség abban aki a saját érdekében képes lemondani arról a kis csöppségről, aki 9 hónapig a hasában volt. egyszerűen nem tudom felfogni az ilyeen emberek gondolkodását!

Kedves kérdező meg remélem belegondolt abba is hogy neki hogy esne ha az ő édesanyja tette volna vele azt amire készül.

És egyébként is mi lesz ha pár hónap esetleg év múlva rájön hogy mekkora hülyeséget csinált, és szeretné megkapni a gyerekét? visszakéri a nevelőszülőktől?...

És az még a jobbik eset...mi lesz a gyermekotthonba kerül? azt az életmódot senkinek nem kívánom...régen több ismerősöm intézetes volt..és hát hadd ne kelljen má róluk mesélnem!

2013. szept. 29. 05:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!