Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?
Figyelj, itt is a gyk.-n vannak szülök akik örökbefogadnának,keresd meg őket, és nyílt örökbeadásba mehetne is a baba.Akkor biztosra tudnád,h jó helyre került. Már szülés után közvetlenül át is tudod adni új szüleinek,ha jól tudom. Ha már gondoskodsz róla, h semmi baja ne legyen,(jársz gondozásra, nem cigizel stb. , és biztos helyre szeretnéd helyezni születés után) akkor ez már csak egy pici lépés.
Kívánok neked sok erőt ,könnyű szülést,egészséges kisbabát és h a kisbaba sorsa a lehető legjobbra forduljon, szerető családhoz kerüljön.
Nem tudom, hogy kell-e személyi a kórházban- valszInűleg igen. De az adataid bizalmasak. Kell a szüléshez orvosi segítség, otthon bármelyitek belehalhat akár.
Aki nem akar gyereket, arra nem jó dolog ráerőltetni. Az úgy nem igazán család. Kérdezd meg a védőnőt akihez tartozol, hogy hogyan tudsz lemondani a babáról. Akár te is kereshetsz neki szőket. Még a kapcsolatot is tarthtod vele ha akarod.
"Elbattyogtam magánorvoshoz és felvettem erre diákhitelt.Segítenek megszülni,nem kell személyit mutatnom semmi. "
Ezt azert ne hidd el. Először is az orvos hivatali kotelessege a szülést jelenteni, másodszor pedig ha bármi baj történik, öt vonják felelősségre. Igy hacsak nem egy idióta orvost választottál, esélyed sincs a névtelen, nyomtalanul szülésre. Ilyen nincs.
Vannak nyilt örökbefogadással foglalkozó alapítványok, akik segítenek titkolt terhesseg eseten es megszervezik az orokbeadast is, igy a kicsi azonnal örökbefogadó szulokhoz kerül. Pl a gólya hír ilyen: [link]
inkább kórházban szüld meg, orvosi ellenőrzés mellett
ha úgy döntöttél, hogy örökbe adod, akkor válszthatsz titkos és nyílt örökbeadást is.
Ha nem akarod tartani vele a kapcsolatot, és nem akarsz róla híreket hallani, és nem akarod, hogy örököljön utánad, akkor válaszd a zárt /titkos örökbeadást.
Elnézést, hogy beleszólok a dolgokba, de ha valaki valamint nem tud miért ír hülyeségeket. A titkolt terhesség NEM látszik!!!!!!! A baba ezt érzi és nem előre nő a poci. Ha gondolod: nyugodtan kérdezz meg erről egy szakembert. Ezért is van az, ha valaki szül egy babát és ne adj Isten megöli - bocsi a kifejezésért - akkor Te is hallhatod, hogy nem látszott rajta, nem vettük észre...stb. Sőt nagyon sokszor a szülő nő még menstruál is.
Szóval igen is van olyan, hogy nem látszik a teresség és nem azért mert valaki 120 kg.
"Elnézést, hogy beleszólok a dolgokba, de ha valaki valamint nem tud miért ír hülyeségeket. A titkolt terhesség NEM látszik!!!!!! A baba ezt érzi és nem előre nő a poci."
Na, az ész megszólalt. Nem előre nő? Akkor nyilván hátra. Igaz, hogy ott mindenféle egyéb szerv útját állja, de ő azért inkább hátrafelé nő, hogy szegény anyucinak megkönnyítse a dolgát ha meg akarja ölni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!