Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?
Kedves a.erika!
Tudod, a tervezett es a becsúszott terhesseg között épp azt a különbség, hogy az elsőt akarták, a másodikat nem. Na amikor a környezet rákényszeríti a nőt, hogy megtartsa a gyereket,a kkor történnek olyan, amiknek nem kellene...., Kezdve a sima érzelmi elhanyagolastol a komoly bántalmazás ig. Vagy az az olyan tragédia ig, mint pl ez: [link]
42-es vagyok es kepzeld nekem is van egy lanyom es 25 eves vagyok! Mindennel jobban akartuk ot es szeretjuk nem tudnek a vilag osszes kincseert sem kemondani rola.
De azert gondolkodj el kicsit a nagy monologod kozepette h hany "anya" szuli budiba, dobja kukaba vagy "neveli" a legnagyobb terrorba es mocsokba a gyereket, vagy eli ki rajta azt h becsuszott es nem akarta. Hanyan vannak ilyenek????? Azok jok??? Azojat utaljad es kopdosd. Igen nem a vilag legtermeszetesebb dolga megvalni a sajat csemetedtol de ne legyen mar akkora bun. Gondoskodik rola h jo helyre keruljon es szeressek mert elore tudja h nem all keszen ra. Es legalabb tesz ellene h ne legyen keseru elete emiatt mert nem tervezve johetett a vilagra. Az akihez kerul majd a vilagot jelentik majd nekik es akkor most mondjuk azt h szegeny gyerek? Hat nem!!!!!! A leheto legjobbat teszi vele. Hiaba nem o neveli fel de egyszer az eleteben gondoskidik rola es jot tesz vele.
Nagyon nem vagy kepbe a dolgokkal. Es a beranyak akik csak a penzert lesznek terhesek es ugyanugy benne novekszik az a kis elet es gondolkodas nelkul tovabbadja??? Ott is azokal a parokkal tesz jot akik mar mindent megprobaltak h sajtjuk lehessen. 21 eves letedre ket gyerekkel kicsit gyerekesen tondolkodsz.
a.erika, nem szeretnélek megbántani, de mivel te is fröcsögsz másokra, úgy döntöttem elmondom a véleményem: 21 éves, valószínűleg a legfiatalabb az e kérdés alá írt válaszadók közül (nálam mindenképp jóval fiatalabb). 2. gyermekedet várod, ami szép és jó, de vagy a semmire szülöd őt vagy pedig a kezdetektől fogva el vagy tartva, mert az biztos, hogy egy percet sem dolgoztál - vagy tanultál tovább - életedben eddig. Ha pedig mégis, akkor elnézésed kérem, de feltételezem, akkor is legfeljebb egy évet (azt már csak remélni tudom, hogy érettségid legalább van). Szóval kérlek ne nézd le azokat, akik a fiatalkori babázgatás helyett inkább a jövőjükre gondolna és növelik a GDP-t, amiből te majd megkapod a támogatást a 25 évesen megszült 4. gyerekedre is.
Na de jó, az anyagiakat nem idekeverve: nincs igazad és kész. "Mellesleg az a gyerek is fog még eleget szenvedni, mert nem egyszer fogják megszólni, amiért nem az igazi szüleivel él!" - igen? milyen primitív emberek szólnak meg olyan gyereket aki nem az igazi szüleivel él? Van az ismeretségi körünkben olyan házaspár, akiknek két örökbefogadott gyermekük van, és sosem szenvedtek hátrányt emiatt. Mégis ki és miért "csúfolta" volna őket ezzel?? Ráadásul a kérdező sajnálatos "segítségével" hozzájárulhat egy régóta szenvedő pár boldogságához azzal, hogy örökbe adja a babáját.
Ha a kérdezőt nem akarta volna az édesanyja, és ezt egész életében érezné, hidd el inkább azt kívánta volna, hogy bár ne ő nevelte volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!