Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Hova lehet leadni a csecsemőke...

Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Kedves a.erika!

Tudod, a tervezett es a becsúszott terhesseg között épp azt a különbség, hogy az elsőt akarták, a másodikat nem. Na amikor a környezet rákényszeríti a nőt, hogy megtartsa a gyereket,a kkor történnek olyan, amiknek nem kellene...., Kezdve a sima érzelmi elhanyagolastol a komoly bántalmazás ig. Vagy az az olyan tragédia ig, mint pl ez: [link]

2013. szept. 29. 06:14
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
Ti mar tenyleg nem tudjatok mibe kossetek bele. Ha vki elvetetne a gyereket egybol azzal dobaloztok h adja orokbe moste ha azt csinalja szivtelen dog. Ha az elso dolgot valasztja a no mindenfele gyilkosnak elhordjatok. Mint ti is irtatok hanaan varnak picire. Annyi olyan csalad lesz erre a gyerekre h el se hinnetek. Intezetbe nem kerul. Ezeket a picibabakat akiket rogton szulest utan hagynak ott fel nap se kell es szereto otthonra lelnek, jobbra mint a kerdezo biztositani tudna neki. Es az osszes mocskolodo valaszolo melyen sullyedjen el szegyeneben. Sokkal gerinctelenebbek es aljasabbak sot meg szivtelenebbek is vagytok mint a kerdezo. Igen is felelossegteljesen cselekszik es gondol a kicsi jovojere mert ha nem igy tenne kukaban vegezne. Ezen gondolkodjatok el ti szanalmasan alszentek es irigy frocsogok. Nincs eleg baja meg rugjatok bele parat. Biztos neki ez volt az alma es vagya. Mennyi eszetek van tenyleg. Es nyugodtan nullara pontozzatok le mert ahhoz ertetek de az emberseg reg kihalt beloletek.
2013. szept. 29. 07:10
 43/70 anonim ***** válasza:
100%
42-es,egyetértek!!
2013. szept. 29. 07:23
 44/70 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem meg pont az ilyen emberekből halt ki az emberség mint a kérdező és aki a pártjára áll! engem aztán hidegen hagy a pontozás, hisz nem azért járok fel....DE olyan nincs hogy eldobja a gyerekét! Értitek?? ez gyerek a legnagyobb kincs, öröm az életben amit kaphat egy szülő, és én elképzelni sem tudom, hogy egy gyereknek hogy nem lehet örülni...de ítéljetek el, biztos azért gondolom így mert én annak ellenére hogy 21 évesen mindennél jobban imádom a lányomat,és a második babámat várom, nekem természetes hogy a saját gyermekét nem hagyja csak úgy el az ember...egyszerűen nem hiszem el, hogy képes valaki megszülni a gyereket és otthagyni, hogy tud ezek után tükörbe nézni? ha ezalatt az idő alatt az a bizonyos "anyaság" nem alakult ki benne, valószínűleg később sem érdemes neki a gyereken gondolkodni, hisz nem is lesz soha benne az az érzés ami egy igazi anyában ott van!
2013. szept. 29. 09:25
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

42-es vagyok es kepzeld nekem is van egy lanyom es 25 eves vagyok! Mindennel jobban akartuk ot es szeretjuk nem tudnek a vilag osszes kincseert sem kemondani rola.

De azert gondolkodj el kicsit a nagy monologod kozepette h hany "anya" szuli budiba, dobja kukaba vagy "neveli" a legnagyobb terrorba es mocsokba a gyereket, vagy eli ki rajta azt h becsuszott es nem akarta. Hanyan vannak ilyenek????? Azok jok??? Azojat utaljad es kopdosd. Igen nem a vilag legtermeszetesebb dolga megvalni a sajat csemetedtol de ne legyen mar akkora bun. Gondoskodik rola h jo helyre keruljon es szeressek mert elore tudja h nem all keszen ra. Es legalabb tesz ellene h ne legyen keseru elete emiatt mert nem tervezve johetett a vilagra. Az akihez kerul majd a vilagot jelentik majd nekik es akkor most mondjuk azt h szegeny gyerek? Hat nem!!!!!! A leheto legjobbat teszi vele. Hiaba nem o neveli fel de egyszer az eleteben gondoskidik rola es jot tesz vele.

Nagyon nem vagy kepbe a dolgokkal. Es a beranyak akik csak a penzert lesznek terhesek es ugyanugy benne novekszik az a kis elet es gondolkodas nelkul tovabbadja??? Ott is azokal a parokkal tesz jot akik mar mindent megprobaltak h sajtjuk lehessen. 21 eves letedre ket gyerekkel kicsit gyerekesen tondolkodsz.

2013. szept. 29. 09:35
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a hibakert csak nagyon kapkodtam es siettem....sot telorol vagyok ezert benaskodom ennyit...
2013. szept. 29. 09:46
 47/70 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne elítélni a kérdezőt,hisz nem tudhatjuk miért döntött így! Ne itélkezzen senki felette! Jött,kérdezett,aztán eldönti,hogy ni legyen!
2013. szept. 29. 09:49
 48/70 anonim ***** válasza:
100%

a.erika, nem szeretnélek megbántani, de mivel te is fröcsögsz másokra, úgy döntöttem elmondom a véleményem: 21 éves, valószínűleg a legfiatalabb az e kérdés alá írt válaszadók közül (nálam mindenképp jóval fiatalabb). 2. gyermekedet várod, ami szép és jó, de vagy a semmire szülöd őt vagy pedig a kezdetektől fogva el vagy tartva, mert az biztos, hogy egy percet sem dolgoztál - vagy tanultál tovább - életedben eddig. Ha pedig mégis, akkor elnézésed kérem, de feltételezem, akkor is legfeljebb egy évet (azt már csak remélni tudom, hogy érettségid legalább van). Szóval kérlek ne nézd le azokat, akik a fiatalkori babázgatás helyett inkább a jövőjükre gondolna és növelik a GDP-t, amiből te majd megkapod a támogatást a 25 évesen megszült 4. gyerekedre is.

Na de jó, az anyagiakat nem idekeverve: nincs igazad és kész. "Mellesleg az a gyerek is fog még eleget szenvedni, mert nem egyszer fogják megszólni, amiért nem az igazi szüleivel él!" - igen? milyen primitív emberek szólnak meg olyan gyereket aki nem az igazi szüleivel él? Van az ismeretségi körünkben olyan házaspár, akiknek két örökbefogadott gyermekük van, és sosem szenvedtek hátrányt emiatt. Mégis ki és miért "csúfolta" volna őket ezzel?? Ráadásul a kérdező sajnálatos "segítségével" hozzájárulhat egy régóta szenvedő pár boldogságához azzal, hogy örökbe adja a babáját.

Ha a kérdezőt nem akarta volna az édesanyja, és ezt egész életében érezné, hidd el inkább azt kívánta volna, hogy bár ne ő nevelte volna fel.

2013. szept. 29. 10:33
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
48-as minden egyes szavaddal egyet ertek. A.erika valoban kivancsi lennek hany bedolgozott eved van vagy milyen iskolai vegzettseged ket gyerek mellett. Lenezel mast. Holott a legalparibb mocskos ember se csufolna ki egy olyan gyereket akit orokbe fogadtak. Es hidd el tobb szeretetet fog kani egesz eleteben mint nehany gyerek csak almodozhatna rola. Igenis felelossegtelhesen dont a kerdezo es nincs jogod ilyen stilust megengedni magadnak. Gondolkodj el es aztan szolalj fel ilyen. Ha meg csak ilyen fortelnes mocskossag jon ki beloled tartsd meg magadnak es adj halat h te megteheted h ket gyereked legyen es nem vagysz semmi tobbre.
2013. szept. 29. 10:43
 50/70 anonim ***** válasza:
5%
Nem gondolkodom, leírom a véleményem ha tetszik másoknak ha nem! Nem, nem vágyom semmi többre, mert a család a minden amit ebben az életben kaphatsz! Egyszerűen a szemembe nem ember aki elpasszolja a gyerekét...mondhattok akármit, egy rettentően önző ember aki a saját szórakozása végett ad másoknak gyereket, főleg ha a sajátja. Nem vagyok eltartva, nem úgy lettem nevelve mint egy élősködő :) És hogy tud helyeselni egy ilyen döntést az, akinek van gyereke??? Nézzétek..lehet velem van a baj, mert fel tudja pumpálni az agyam egy ilyen kérdés, vagy itt épp azok gyűltek össze, akik mind egy véleményen vannak, csak én nem, de ez akkor sem helyes! ha utazgatni van pénz akkor valószínű egy gyereket is fel tudna nevelni a kérdező, ha akar! de persze nem megyek az anyagi részbe bele...az ami legkevésbé érdekel! De akkor adja örökbe a gyereket...nekem nyugodt a lelkiismeretem! :)....
2013. szept. 29. 21:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!