Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Hova lehet leadni a csecsemőke...

Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
93%
Hat épp ez az, Erika, hogy nem gondolkodsz..... Tudod, néha nem ártana......
2013. szept. 29. 22:08
 52/70 anonim ***** válasza:
13%
A kerdezo minden szivfajdalom nelkul elvetette volna,ezt ne felejsetek mar el,hogy anyira elvagytok szallva hogy jaj hat szegenyke megszuli,minthogy megolje.... akarki akarmit mond igenis ehez szuletni kell,es egy fatuskonak akibe egy csepp erzelem nem szorult hogy inkabb lepaszolja masnak a babajat,mintsem hogy felnevelje,UNDORITO!!!!!
2013. szept. 30. 02:08
 53/70 anonim ***** válasza:
7%

Ezen nincs miért gondolkodni! Elítélem azokat is akik elvetetik, vagy akik megölik, otthagyják valahol, vagy aki másnak adja! Egy gyereknek igenis az anyja mellett a helye egészen addig, amíg fel nem nő! Ő az kiben megbízik, bármit elmondhat neki, tanácsot kérhet, az anyja mindig szeretni fogja (jó esetben)! Bűnnek tartom, és igenis büntetni kellenne azokat akik nem nevelik fel a saját gyereküket, pedig van rá lehetőség!

Egy gyerek már a születése napján csak úgy nyugszik meg ha az anyjánál van, szerintetek ilyen hiányérzet lesz szerencsétlen babába ezután? Hát...siralmas ez az egész! Meg az is, hogy ilyen sokan egyet értenek a kérdezővel. Mondjuk lehet ti is képesek lennétek ilyen szörnyűségre! Gratulálok nektek!

2013. szept. 30. 08:07
 54/70 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt mondod de kivancsi lennek arra amarha okossagodra akkor is ha nem lehetne gyereked.... biztos mindent megtennel h fogadhass orokbe egyet. De te felvallrol veszel mindent hisz soha nem kellett megkuzdenek semmiert mindent megkaptal meg kolyok fejjel. Mert valljuk be 21 evesen masodik babat szulni tutira sok dolgot nem ertel el eletedben. De magyarazni azt tudsz.

Es ki kerem magamnak es a tobbi valaszolo neveben h ragalmazz olyannal h mi eldobnank magunktok a gyerekunket. Szanalmas vagy komolyan. Senki nem dicseri meg erte h eldobja magatol a gyermeket de annyira keptelen vagy h ezt felfogd. Mi azt tamogatjuk h van annyi esze h nem kukaba es budiba dobja. Nem birod felfogni meg mindig????? Es inkabb tajekozodjon ha mar igy dontott. Senki nem mondta h ez igy helyes h egy anya elhagyja a gyereket de ha mar igy tesz tegye esszel.

De hiaba magyarazom neked meg te is gyerekkent gondolkodsz oszinten szolva. Fogalmad sincs az eletrol h milyen dolgokert kuzdeni, esetleg letenni vmit az asztalra.

Es mielott megvadolnal azzal h azert irom ezeket mert nincs gyerekem tevedsz, van . Es a sajatom es nem hagytam el sot meg sokat varnom se kellett h osszejojjon.

Kivancs lennek valoban hany eves munkatapasztalatod van vagy mennyit szedtel ossze onerobol h ket gyereket vallalhass enyi idosen. Segitseggel konnyu. Es konnyu ugy predikalni es masokat lenezni. Ehhez ertesz. De emberileg nulla vagy. Semmivel sem vagy jobb ember mint a kerdezo. O is olyan dologra szanta el magat ami nem termeszetes, de a gyermek teljesen jo helyre , szereto, gondoskodo csaladba fog kerulni. O meg el ezzel a tudattal el majd egyutt. Az h mennyire fogja megbanni az o dolga nem erdekel de a kicsi biztonsagba kerul. Meg mindig jobb mintha egy olyana anyanal aki nem szereti es nem oszthatja meg vele gondjait bajait mint ahogy te is irtad. Kezded mar felfogni? De mar ugy vagyok veled h kar bot nelkul beszelni ugyse fogod fel.

2013. szept. 30. 09:12
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Erika! Először is ne ítélj, hogy ne ítéltess! Nem tudhatod, hogy mit hoz az élet, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy ne tudd vállalni a gyereked. Pl munkanelkulikent, egyik napról a másikra élve, nem épp felelősségteljes dolog gyereket vállalni..... Emellett a saját életével mindenki azt kezd, amit akar. A kérdező nem akar gyereket nevelni. Ahelyett, hogy a kukába dobná, vagy a pottyantós wcbe es sorsára hagyná, felelősségteljesen gondolkodik, biztonságos helyre viszi, amivel lehetőséget ad a kicsinek egy boldog életre, amit o nem tud megadni. A te gondolkodasod meglehetősen egoista, kedves Erika, te nem azt nézed, hogy a gyereknek mi a jo. Nyomorban, vagy lelki szegénységben felnőni nem épp az, amit egy anya elképzelni a gyerekének. Tudod nem vagyok benne biztos, hogy te jobb anyja vagy a gyerekednek, mint amilyen a kérdező. Ennyire beszűkült, szemellenzos gondolkodással nem sok empatiat vagy képes átadni es tanítani a gyerekednek.... Gratulálok. Valóban büszke lehetsz magadra! 21 évesen mar a masodik gyereket varod. Eselyes, hogy egy napot se dolgoztál meg életedben, gyesbol, csaladipotlekbol meg a ferjed/partnered jövedelméből élsz, egyik napról a másikra. Erre valóban büszke lehetsz! Valoban?
2013. szept. 30. 09:17
 56/70 anonim ***** válasza:
3%
Látom nagyon az anyagi hátterünket elemzitek :) de jól van az, látszik hogy másba nem tudtok belekötni! Azt írok le amit akarok,már mondtam! ha nem tetszik, nem kell olvasni, ennyi! Megnyugodhatsz, jobb anya vagyok a kérdezőnél, és ez nem "ego" mivel nem én állítom! Egyébként meg egy 16 hós gyerek ha már több mondatot mond, és majdcsak mindent megért, kidobja a rudis papírt a kukába, asztalra teszi az üveget, vagy összepakolja a játékokat, tudja a könyvében milyen állat hol van, emiatt lennék rossz anya? :) Effelől megnyugodhattok! És akármit is hozna az élet, a gyerekem nem fogom soha egy idegennek odaadni, mégha én nem is eszek de nekik lesz mit enni! És nagyon sajnálom hogy nektek fáj az, hogy nem ugyanazt gondolom mint ti, de számomra ennél undorítóbb dolog nincs a világon! És magyarázhattok Ti akármit, nem fog a véleményem megváltozni, mert egy nagyon nem természetes dolog.
2013. szept. 30. 13:02
 57/70 anonim ***** válasza:
100%

"Megnyugodhatsz, jobb anya vagyok a kérdezőnél, és ez nem "ego" mivel nem én állítom!"

Nem? Hat ki mas? :) Remelkjuk az eszt nem toled orokli a gyerek....

2013. szept. 30. 13:04
 58/70 anonim ***** válasza:
88%
Mondtam én h agyilag nulla. :D Még mindig nem tudja értelmezni h mi a lényege...Jössz itt a rudis papírral meg a mit tudom én mikkel. :D De értelmes válasz nem jön tőled. Szerintem hagyjuk is. Gyerek vagy még te is. Mondtam én is sok érvet meg dolgot amire válasz nem érkezett. Mert ugye értelmesen nem tudsz rá válaszolni. Én is sajnállak mert nem adatott meg neked a gondolkodás művészete. És h te is megértsd itt nem arról van szó h igenis szép és jó dolog eldobni magadtól a saját gyermekedet, véredet, húsodat!!!! Hanem ha már ezt teszi GONDOLKODJON HOGYAN TESZI! Ja vagy ezt nem érted mert te nem gondolkodsz. Bocs, elfelejtettem. :D
2013. szept. 30. 13:16
 59/70 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem Ti nem értitek amit én mondok...veletek ellenben én nem állítom hogy hülyék vagytok, bár ki tudja..csak egyszerűen nem egyezik a véleményünk, és ezt ti nem tudjátok megemészteni, amit hát..nagyon sajnálok :) de látom marha jó poént csináltok a témából...Na és a kedves kérdezőtök? hová is tűnt az elmúlt napokban? lehet épp rajtatok röhög :)
2013. szept. 30. 13:38
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
Vagy epp rajtad mint mi is.... miert is erdekelne a kerdezot ez a sok veszekedes???? Miert erdeklne ahogy te mocskolodsz??? Nem kedves o nekunk sem csak mi a kerdest valaszoltuk meg de te? Mindegy is befejeztem veled a temat ertelmes valaszt semmire nem tudsz adni csak felrebeszelsz. Nem olvastam sehol ahol bizonyitottad volna h te emnnyivel jobb vagy itt mint barki mas csak a felesleges hulyesegeket ontod folyamatosan. Majd ha felnottel olvasd el ujra miket is irtal. Na pa!
2013. szept. 30. 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!