Hova lehet leadni a csecsemőket, akiket nem akar vállalni az anyuka? Hol vannak inkubátorok a kórházaknál? Utána nyomoz a rendőrség?
Miért akarod leadni?
Bocsi, ha rosszul esik a kérdés.. Fiatal vagy, vagy nem állsz jól anyagilag?
irtam neked privát-ba..
várom a válaszod..
Szia!
Nekem csak egy kérdésem lenne,hogy hogy szeretnéd ezt kivitelezni?Mert igazából ezek az inkubátorok,azért vannak kint,hogy aki nem kórházba szül,hanem otthon,és nem kell neki a baba elviszi és berakja egy ilyen inkubátorba.
De ha kórházban szülsz,akkor nyugodtan lemondhatsz róla ott,és akkor örökbe adják.
Neked is jobb lenne így,hisz akkor rendes körülmények között szülnél és szakszerű ellátást kapnál!
Sziasztok,
őszinte leszek,nem szeretném,hogy bárhol is nyoma legyen,annak hogy szültem és lemondtam róla,mert nem tudom mit hoz a jövő és lehet,egyszer rossz lenne,ha felmerülhetne.Nem vettük észre időben a barátommal,elvetélési időn túl.Nem voltam sem rosszul,se a hasam nem nőtt,most 7 hónaposan alig látszik,pedig a baba jól van.Elbattyogtam magánorvoshoz és felvettem erre diákhitelt.Segítenek megszülni,nem kell személyit mutatnom semmi.
Hála a jó égnek nem dohányzom,nem iszom így ilyesmi baja sem lesz.
Én nem szeretem a gyerekeket,a barátom szívesen megtartaná,de inkább rám hagyja a döntést,viszont rengeteg vita van most közöttünk,ettől függetlenül támogat,összeköltöztünk,hogy otthon ne vegyék észre.
Tényleg nem szeretem a gyerekeket,soha nem is terveztem szülni,ő egy tragédia számomra,mert iszonyatosan nehéz dönteni,bármilyen gonoszan is hangzik inkább ne is létezne,mintsemhogy hideg vérrel lemondok róla,aztán meg sajnos életem végéig nem fogom elfelejteni,hogy magára hagytam.
Nekem a terveim mások,mérnöknek tanulok,elég jó is vagyok abban amit csinálok,szeretem a szakmám,sok nyelven beszélek,jó a családi környezetem,fotózok,utazok,szerkesztek barkácsolok,festek.Én nem szeretnék mindenről lemondani,nem akarok gyereksírásra kelni,az ő bajaival foglalkozni,nem vagyok erre képes,nem akarok senkiért felelősséggel tartozni,támogatni sem akarom.Semmit nem akarok.Nem akartam őt sem.Észre sem vettük,rendesen védekezünk mindig.Tiszta tragédia ez nekem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!