Szerintetek van arra mód, hogy ha valaki ikreket vár, akkor az egyik kisbabát örökbe adja? Több okból kifolyólag:anyagi, mert két gyermek már nagyon sokba kerülne. És segíteni szeretni szeretne az egyik barátnőjének, akinek nem lehet gyermeke?
Én iker vagyok. Teljesen ledöbbentett a kérdés. Örökbeadni egy babát, persze, hogyne lehente, akár nyílt örökbefogadással is.
Ám, de hogy egy ikerpárt szétválassz! Én belehalnék, ha elválasztanának a testvéremtől. Az ikrek között különös kapcsolat van, együtt fejlődnek, együtt születnek, a legnagyobb bűntetés, hogy elválaszd őket. Testvéreket elválasztani, már rosszul hangzik maga a szó.
Bocsánat, csak ide kellett írnom, mert nem tudom elfogadni, ha külön-külön sorsa jutna egy testvérpár, főleg egy ikerpár. Jajj istenem.
:(
Utolsó, gondolkodjál már kicsit és vegyél vissza az arcodból!!! Ez ideig-óráig megoldás, de nem hosszútávon. Ha csak ez a megoldás, hogy az egyik gyermekét eldobja a másik javára, akkor nem hsizem, hogy annak az egynek megfelelő körülményeket tudna biztosítani. Mi alapján döntene melyiket? Később nyugodj lélekkel tudna élni, hogy a gyermekeit elválasztotta? Vagy minden lelkifurdalás nélkül tudná szeretettel magához ölelni a "szerencsést" akit nem dobott el?
INkább adja örökbe mindkettőt az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!