Szerintetek van arra mód, hogy ha valaki ikreket vár, akkor az egyik kisbabát örökbe adja? Több okból kifolyólag:anyagi, mert két gyermek már nagyon sokba kerülne. És segíteni szeretni szeretne az egyik barátnőjének, akinek nem lehet gyermeke?

Figyelt kérdés
Ha erre van lehetőség, akkor mi kell hozzá?

2012. szept. 23. 15:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Még annyit akartam,hátulról a harmadik vagyok,hogy egyik gyermeket örökbe adni nagy törés lenne mindenkinek vagy mindkettőt adja örökbe vagy tartsa meg mindkettőt,azért annyira nem kerül sokba két gyerek,mint ahogy sokan riogatják az embert,pláne amíg kicsik,inkább abban segíts a barátnődnek,ha már a legrosszabbról lebeszélted,hogy találja ki hogyan lesz tovább,segíts neki hogy könnyebb legyen
2012. szept. 24. 06:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én iker vagyok. Teljesen ledöbbentett a kérdés. Örökbeadni egy babát, persze, hogyne lehente, akár nyílt örökbefogadással is.

Ám, de hogy egy ikerpárt szétválassz! Én belehalnék, ha elválasztanának a testvéremtől. Az ikrek között különös kapcsolat van, együtt fejlődnek, együtt születnek, a legnagyobb bűntetés, hogy elválaszd őket. Testvéreket elválasztani, már rosszul hangzik maga a szó.

Bocsánat, csak ide kellett írnom, mert nem tudom elfogadni, ha külön-külön sorsa jutna egy testvérpár, főleg egy ikerpár. Jajj istenem.

:(

2012. szept. 24. 08:13
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a szétválasztásnál az nagyobb büntetés,ha együtt maradnak,de nem lesz pénze anyának vacsorára és éhesen kell lefeküdniük. nem becsmérlést kért a kérdező,hanem tanácsot, hogy van-e rá mód! nem hobbiból szeretné szétválasztani őket!
2012. szept. 24. 12:35
 24/24 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó, gondolkodjál már kicsit és vegyél vissza az arcodból!!! Ez ideig-óráig megoldás, de nem hosszútávon. Ha csak ez a megoldás, hogy az egyik gyermekét eldobja a másik javára, akkor nem hsizem, hogy annak az egynek megfelelő körülményeket tudna biztosítani. Mi alapján döntene melyiket? Később nyugodj lélekkel tudna élni, hogy a gyermekeit elválasztotta? Vagy minden lelkifurdalás nélkül tudná szeretettel magához ölelni a "szerencsést" akit nem dobott el?

INkább adja örökbe mindkettőt az ilyen.

2012. szept. 24. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!