Szerintetek miböl lehet észrevenni azt hogy egy hapsi fel van készülve az apaságra? Nagyon szeretne már, de néha kételkedek a viselkedéséböl kifolyólag?!
Az én férjem nem nagyon akart gyereket, a második most 5,5 hónapos. Megbeszéltük, hogy csak akkor van értelme összeházasodni, ha gyerekünk is lesz. Megvolt az esküvö, egy hónap múlva terhes voltam a kislányunkkal. A férjem belenött a dologba.
De hogy felkészült-e már a férfi, vagy nem, azt elöre nem fogod tudni megmondani, csak akkor, amikor már ott a baba. Ha nem készült fel, akkor esetleg lelép.
nálunk is úgy volt, ahogy az első írta. de elég fiatalon jöttünk össze, ő 20 volt én 21. a baba kérdés csak pár évre rá vetődött fel, akkor, amikor terve jött egy nagyobb lakásba költözés. emiatt mi is összeházasodtunk, következő hónapban meg már terhes voltam. 24 évesen szültem, ő ekkor volt 23, de úgy érzem, hogy sokkal érettebben gondolkodik, mint némelyik 30-35 éves. és az élete a gyerekünk. imádja.
de tényleg csak akkor fog kiderülni, amikor már ott lesz.
nem tudom, mi az ami aggaszt, ami miatt kételkedsz.
noj
A párommal 23évesek vagyunk, még mi is "gyerekek", mikor terhes lettem semmi gond nem volt, most 7hónapos a fiunk, szereti, persze bele kellett szoknia.
Amúgy a mai napig nem beszéltük meg, mi legyen:D a tesztet látva annyit mondott, majd megbeszéljük mi legyen, és kiment készülni tovább. Az első 8hétben tabu volt a kicsiről beszélni, aztán elmondtuk a szüleinek, onnantól minden rendben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!