Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ugye nem csak én...

Anyukák ugye nem csak én vagyok így ezzel a dologgal, más is látja így? Már-már kezdem észrevenni hogy egyedül vagyok ezzel.

Figyelt kérdés

Vannak ételek illetve zöldségek amiknek a szagát sem bírom mert hányni tudnék tőle, mégis megcsinálom a babámnak, mert ha én nem szeretem az nem azt jelenti hogy ő sem fogja szeretni. Mégis csomó anyuka mondja hogy nem csinálom meg a gyereknek sem mert én sem szeretem. Attól hogy nem szeretem neki megcsinálom :)

Hogy vagytok ezzel?

2009. dec. 18. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen mumus a sütőtök...már a szagát sem bírom. Ettől függetlenül kapja a lányom, mert imádja. Igaz, nem én csinálom, hanem bébiételben megveszem neki.

A spenóttal dettó...üvegesben megkapja, így engem sem zavar, ő meg nagyon szereti. :)

2009. dec. 18. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is megcsinálom a kisfiamnak azt is, amit mi nem eszünk, vagy bébiételben adom neki néha.
2009. dec. 18. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Hú, én nagyon sok olyan ételt készítettem a gyerekeknek, amit utálok. Már nagyobbak, de a mai napig is így van, legfeljebb kóstolni nem tudom.
2009. dec. 18. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Halat nem kap a lányom. Majd ha valaki csinál neki, akkor eheti, de tőlem biztos nem fog. Hogy adjam elő hitelesen, hogy gyere ide itt a fincsi hal, ha majdnem hányok tőle? Undorító a szaga.

Amúgy én felnőttkoromig nem ettem sóskát, mert anya sosem csinált nekem, mert ő utálja. Mégis felnőttem, és most szeretem a sóskát :) Annyi más kaja van, nem kell ragaszkodni mindenhez.

2009. dec. 18. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:

szia! utálom a spenótot és a brokkolit. a fiamnak viszont ez a kettő a kedvence :) ha más nem, bébiételben adom neki, de előforult már hogy magam főztem.

még akkor is, amikor terhes lettem a hugival és szó szerint hányingert kaptam az említett ételek szagától :)

2009. dec. 18. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is megcsinálok mindent, amit én nem szeretek! A lányom mindenevő, én viszont utálom a spenótot, a tököt. Ő meg szereti mindkettőt. Inkább főzök kétfélét, magunknak mást, de ha szereti had egye. Biztos lesz majd később amit nem fog szeretni. Kizártnak tartom hogy felnőtt koráig ilyen kis mindenevő lesz! Bár nem bánnám. 19 hónapos a bébi
2009. dec. 18. 15:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Én sem azt mondom hogy ragaszkodni kell valamihez, de attól még hogy nem szeretem megcsinálom, ha rosszul vagyok tőle ha nem.

2009. dec. 18. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy az én fiam még anyatejes, de én is úgy gondolom, hogy attól, mert én nem szeretek valamit, attól még neki meg fogom csinálni, hátha neki bejön. Pl. utálom a halat, a szagától is rosszul vagyok, ahogy már előttem említették, a párom viszont imádja, neki is meg szoktam csinálni, akkor a kicsikémnek miért ne csinálnék meg mindent?

Pl. a sóskát, meg a tökfőzeléket gyerekkoromban sosem ettem meg, mert mindig azt mondta mindenki, hogy rossz, anyám is utálja mindkettőt. Terhességem alatt tonnaszámra bírtam volna enni őket, és most is szívesen csinálok magamnak.

2009. dec. 18. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Máj!!!!!A látványtól is hányok, a szagáról ne is beszéljünk...a fiam heti egyszer kap, különbözőképpen készítem neki, imádja így hát erőt veszek magamon.:)
2009. dec. 18. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
A májtól undorodok én is,ez egy betegség után jött ki nálam.Amúgy mindent megfőzök.Ugyan nem babaétel,de karácsonykor a férfiaknak pacalt főzök.Állítólag mindig isteni.Soha nem kóstoltam még,egy szakács barátom mondta el a receptet,kb.15 éve mindig van az ünnepi asztalon.
2009. dec. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!