Van, aki körülmetéltette a kisfiát születése után, de nem problémából kifolyólag?
Figyelt kérdés
Milyen elhatározás miatt és jó döntés volt?2009. ápr. 29. 16:42
1/7 anonim válasza:
Szia! Unokahúgomék igen, vallási okból. Náluk így szokás. A babát láthatóan nem viselte meg. Akkor volt 10 hónapos, amikor megcsinálták.
2/7 anonim válasza:
bocs, hoyg beleszólok, de ez mire jó? nem rosszból kérdezem, hanem tényleg érdekel. azt tudom, hogy a zsidóknál szokás ez. de miért? NEM LESZ KÉSŐBB EBBŐL HÁTRÁNYA a fiúnak?
3/7 anonim válasza:
Nem lesz semmiféle hátránya és még egészséges is.. állítólag a körülmetélt férfiak között nem fordul elő a hímvessző makkjának a rákja és az állandó nemi partnereik között is sokkal kisebb arányban fordul elő a méhnyakrák. A szexuális teljesítményt nem befolyásolja :))) Amerikában egyébként nagyon nagy arányban elvégzik a "műtétet".
4/7 anonim válasza:
A körülmetélés nagyon egészséges dolog, s a legjobb újszülöttkorban elvégeztetni.
5/7 anonim válasza:
Édesanyám engem körül metéltetett. Csak mert ugy gondolta, ezzel elő segíti a későbbi férfiasságom.
Nekem mivel igy nőttem fel, semmi gondom nincsen ezzel.
6/7 anonim válasza:
Engem is körülmetéltek és én nagyon sokat szenvedek vele. A gyerekkori kekeckedés is rossz volt, de az a legrosszabb, hogy most, amikor már felnőtt vagyok és használnám, sajnos nem igazán tudom és nagyon-nagyon undorítóan néz ki :(
7/7 anonim válasza:
Nekem is csak jót akartak vele, de semmi jót nem tapasztaltam az életben, most meg nyújtanom kell oda valami előbőr-szerűt, hogy ne legyen továbbra is fedetlenül, nem úgy van az kitalálva... barbár eljárás, nagyon undorító ereménnyel tud járni :(
Én csak a rosszat éltem meg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!