Hogy csináljam vissza? (Elírásokért bocsi, a problémából fakad)
Figyelt kérdés
E percben is laptopozok. Az egér helyén vagy hogy mondjam, ahol ujjadat húzod, csak vhogy végighúzttam az ujjam, és a képernyő kinagyítódott. Más oldalon meg pici lett. Nem lehet olvasni. Hogy csináljam vcissza? (toshiba gépem van) nem tudom pontosan mit csináltam2011. júl. 14. 17:03
1/3 anonim válasza:
Hogy magyarra fordítsam, a touchpadon valamit összenyomkodtál, és a böngészőben (ki tudja, milyen) az egyik weboldal kinagyítódott. Jól deriválok? A default méretet Firefoxban pl. Ctrl+0 kombinációval lehet visszahozni.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, igen jól értetted, és igen firefox. megpróbálom amit mondtál
2011. júl. 14. 17:39
3/3 A kérdező kommentje:
oh , működik, köszi! most hozzászokott a szemem és aránytalanul kicsinek tűnik:D dee majd jó lesz köszi szépen
2011. júl. 14. 17:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!