Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki körülmetéltette a fiát...

Aki körülmetéltette a fiát leírná, hogy hogy zajlott a műtét?

Figyelt kérdés
Altatásban volt, vagy helyi érzéstelenítéssel? Hogy viselte a baba? Hogyan kellett kezelni utána? köszi!
2010. jún. 24. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Bocs az offért!Ez engem is érdekelne:)
2010. jún. 26. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Akkor én meg ajánlanék figyelmetekbe egy sorozatot, a 7 fő bűn tegnapi részét (Life Network), aztán majd megtudhatjátok, hogy mi lesz a körülmetélt fiatokkal...

Aki ezt teszi a gyerekével, akár milyen vallási vagy egyéb ilyen hülye okból, annak a kezét vágnám le. Az a fiú egyszer felnő és férfi lesz, vagyis inkább csak sok esetben lenne....

2010. jún. 26. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
2010. jún. 26. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
remélem nem fogja levágni a kezem a második válaszoló:-)sem vallási,sem pedig más hülye okból nem tettem....így hozta az élet,így kellett...évekkel ezelőtt németországba csak néztek rám,amikor nem így akartam,így lett...sokkal higiénikusabb,mondták nekem akkor...ma 18 éves,beszéltünk már erről,egyáltalán nem zavarja,sőt azt mondta neki itt egy orvos,hogy így kellene a fiúknak itt megcsinálni.Van barátnője,és nem az első...úgyhogy kedves második...le vagy maradva!
2010. jún. 26. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
utolsó vagyok:a műtét 1 évesen zajlott,kb.3 napig kellett kötögetni,altatták,nem fájt neki.most is így zajlik itt,mert nem rég egyik ismerősömék csináltatták.
2010. jún. 26. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
A másodiktól nagyon érdekelne, hogy miért káros ez a fiúknak. Én nem vinném el a fiamat ilyen műtétre, de én is azt hallottam, hogy sokkal higiénikusabb. Ha az én férjem körül lenne metélve, nem zavarna. Okoz ez bajt a nemi életben?
2010. jún. 26. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Az exem volt körülmetélve. Neki 17 évesen muszáj volt fitymaszűkület miatt megcsinálni a műtétet. És annyit mondott mindig, hogy picit nehezebb elmennie, de semmi másban nem zavaró. Ő tudja, hogy milyen volt előtte és milyen lett utána. Kicsit többet kell "dolgoznia". :)))
2010. jún. 27. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan kedves második, sajnos van akinek muszály körülmetélni mert olyan komoly fitymaszükülete van és ez előfordulhat már egészen kicsi korban is. Tehát ez nem csak divat és higiénia, hanem van hogy muszály.
2010. jún. 27. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Nekem kisiskolás koromban csinálta egy hentes, a Heim Pál kórház sebész-főorvosa.

Lekötöztek, mint egy állatot. Lefogtak az injekciókhoz, holott nem voltam nyugtalan gyerek. Fejemet leszorították, amíg csinálták.

A körülmetélésnek kétszer esett neki a doktor. Az eredmény akkor jónak tűnt: kis gyereknek kis péniszén kis heg.

Nagykorában nagyobb péniszen nagy heg. Undorító heges, a lyukak is benne maradtak a varrat után. A makk ki van száradva, foltos, érdes, kérges, bőrdarab föl van a makk szélére tapadva, ez fájni szokott, ha mereven használnám.

Segíteni nem tudnak és nem is akarnak rajta, pedig sok orvoshoz vittem. Azt mondták, kenjem körömvirágkenőccsel.

Hát kösz.

2011. aug. 16. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is csak hátrányom származott egész életemben a körülmetéltségből :(
2011. aug. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!