Aki körülmetéltette a fiát leírná, hogy hogy zajlott a műtét?
Akkor én meg ajánlanék figyelmetekbe egy sorozatot, a 7 fő bűn tegnapi részét (Life Network), aztán majd megtudhatjátok, hogy mi lesz a körülmetélt fiatokkal...
Aki ezt teszi a gyerekével, akár milyen vallási vagy egyéb ilyen hülye okból, annak a kezét vágnám le. Az a fiú egyszer felnő és férfi lesz, vagyis inkább csak sok esetben lenne....
Nekem kisiskolás koromban csinálta egy hentes, a Heim Pál kórház sebész-főorvosa.
Lekötöztek, mint egy állatot. Lefogtak az injekciókhoz, holott nem voltam nyugtalan gyerek. Fejemet leszorították, amíg csinálták.
A körülmetélésnek kétszer esett neki a doktor. Az eredmény akkor jónak tűnt: kis gyereknek kis péniszén kis heg.
Nagykorában nagyobb péniszen nagy heg. Undorító heges, a lyukak is benne maradtak a varrat után. A makk ki van száradva, foltos, érdes, kérges, bőrdarab föl van a makk szélére tapadva, ez fájni szokott, ha mereven használnám.
Segíteni nem tudnak és nem is akarnak rajta, pedig sok orvoshoz vittem. Azt mondták, kenjem körömvirágkenőccsel.
Hát kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!