Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeret minket vagyis az...

Szeret minket vagyis az unokáját éa fiát?

Figyelt kérdés

1.5 éves lányunk van van egy kis lakásunk hiteles jelenleg apa nem dolgozik a gyedemből élünk ..anyós jól áll nagyon is.. nekünk eddig egy év alatt segitett 2 hónapot a lányának meg minden hónapban segit anyagilag is és segitségben is.ha itt van nem törődik a gyerekkel netezik alszik stb.. ha lányánál van mint egy bejárónő dajka

de bele szól hogy mit mikor vegyünk milyen számlát fizessünk ki mit mikor tegyünk stb..már elegem van az anyósomból

2011. jún. 9. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nem tudom, hogy van ez az anyáknál, de nekem pld. van egy öcsém, neki is van egy gyermeke (és felesége), és nekünk is van egy gyerekünk (és férjem). Szóval két 3 tagú család vagyunk. Anyukám ide hozzánk sokat jön át (közelebb is lakik hozzánk, mint az öcsémékhez), és nagyon szeret minket.

Az öcséméket is szereti nagyon, természetesen. DE!! Tudod mit vettem észre? Hogy az én lányommal sokkal de sokkal felszabadultabban játszik, foglalkozik, mert én a lánya vagyok, rám rám mer szólni, vagy akár "be is szólhat" (de nem szokása), ha valami nem tetszik neki.

Míg az öcséméknél hát ugye... ott meny van, és a sógornőm elég háklis. A Mama ne kapkodja fel a gyereket (az enyémet felkapkodhatta nyugodtan), a Mama ne adjon neki fagyiból egy nyalást 11 hónaposan (az enyémet már 5 hónaposan megkóstoltatta vele), stb. stb. sorolhatnám.

Anyu nálunk sokkal jobban érzi magát, mint az öcséméknél, ahol ugye a menye van. Más egy idősebb nőnek a viszonya a saját lányával, mint a menyével... Szerintem szimplán csak ez van benne.

2011. jún. 9. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
ez tényleg így van hogy egy nagymama felszabadultabb a lánya gyermekével,mint a "menye" gyermekével.
2011. jún. 9. 05:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meny vagyok és nálunk nincs így ahogy előttem leírják . Lehet hogy ritka példa vagyunk,de nálunk ugyanúgy szereti a gyereket ha nem jobban.
2011. jún. 9. 06:22
 4/7 anonim ***** válasza:

De a számlákba beleszól :)))

6.22

2011. jún. 9. 06:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia. Mi hárman vagyunk tesók, 2 bátyám van. Mindkettőnél vagy gyerek.

Az idősebbik bátyámnál van egy 8 éves kislány. Vele akkor tud felszabadult lenni, ha a kislány nála alszik és nincsenek ott a tesómék, vagy ha csak a bátyám viszi fel, pedig nagyon jóban van a menyével.

A kisebbik bátyámnál 7 hónapos a kislány, a tesóm viszi hozzá minden vasárnap, akkor tud vele foglalkozni, mert addig a sógornőm takarít, és nincs ott, mert ha ott lenne, akkor el se engedné a kislányt. Anya nagyon szereti ezt a menyét is, de a meny valahogy nem szereti anyát, nem hagyja, hogy szeretgesse az unokát.

Nálunk januárban jön a baba ha minden jól megy, már alig várja, végre lesz egy unokája akit akkor szeret, amikor csak akar:)

Anyósom eleinte nagyon nem örült a picinek, de már "örül"... Egy utcával feljebb laknak majd, mint mi, másik unoka még nincs, úgyhogy talán nálunk nem lesz ilyen.

Egyébként szerintem biztosan szeret, csak a maga módján...

2011. jún. 9. 06:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 4 hónapos és még nem is látta az anyósom, pedig csak 50km-re laknak tőlünk. Fel sem hív, hogy érdeklődjön. A múltkor köszöntötte a férjemet születésnapján (telefonon) és egy "hogy van a gyerek" kérdés után már át is adta apósnak a telefont. Erről ennyit. Ha rajtam múlik biztos, hogy nem is fogja látni.
2011. jún. 9. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 3. válaszoló, a nagyi (anyukám) nálunk ugyanúgy imádja mind a két unokáját. Nem az unokáról írtam, hanem hogy nálunk felszabadultabb, jobban szeret lenni, mert itt nem bántjuk semmiért, (nem szólok rá, ha a gyerekkel pld. összefröcskölik egymást vízzel, vagy dobálják a párnákat, stb.) A sógornőm nem mindig szól, de olyan szúrós szemekkel tud anyukámra nézni, hogy az nekem fáj néha... Meg is értem anyumat, hogy itt jobban szeret lenni nálunk. Az unokáit természetesen egyformán imádja, de ott nem tud vele olyan jókat játszani, mint itt a miénkkel. :((((
2011. jún. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!