Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Máshol is megszólják az...

Máshol is megszólják az embert, hogy 18 hónaposa még szeret babakocsiban utazni?

Figyelt kérdés
A többi anyuka mindig azzal dicsekszik nekünk, hogy mi már nem babakocsizunk. de ha az én fiam szereti, azt mért nem lehet megérteni.
2011. nov. 11. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ne viccelj. 18 hónaposan még nem túlkoros a babakocsihoz. Az én lányom sokáig nem szeretett benne ülni, kb 11hós korától 15-16 hós koráig. Aztán úgy alakult, hogy beleültettem, és úgy mentünk valahová. Akkor úgy tetszett neki ismét, hogy ordított, mikor már ki akartam venni, órákat képes lett volna ülni benne. Már bölcsis, 2 éves elmúlt, de még mindig van, hogy babakocsizunk a bölcsibe. Szerintem nem ciki, én is tök boldogan tologatom babakocsival az enyémet, mert látom, hogy mennyire szeret benne utazni. És nekem az ő jókedve számít, nem gizi meg piri véleménye.

Nyugodtan toljad benne, ha ő ezt élvezi.

2011. nov. 11. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Minket nem szóltak meg.

Ha meg is szóltak volna, sza***r***ok rájuk.

21 hóig babakocsizott a lányom, imádott terpeszteni benne, és közben enni-inni. Utána megszületett a tesója, így azóta gyalogol.

De a múltkor beteg volt, nagyon lázas volt, és igen, újra babakocsizott (már majdnem 3 éves), őt toltam a kocsiban, a kistesóját pedig a hátamra kötöttem, úgy mentünk az orvoshoz. Bár így elég furán néztünk ki, de még erre is sza*rtam, hogy ki hogy néz, nekem a gyerekeim a legfontosabbak.

Ha a te gyereked szeret kocsizni, az nem baj, nincs ebben semmi. Gondolom nem nyomi és tud járni is. A többi anyuka meg pukkadjon meg. Utálom, ha így össze-vissza rosszindulatúan dicsekednek, és nem fogadják el, hogy minden gyerek más.

2011. nov. 11. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
még az én 20 hónapos kislányom is el van benne.azzal megyünk boltba meg az esti sétához.boltba azért mert sietünk és kész örökké valóság míg elmegyek vele a sarokig meg vissza és h ott ne csináljon felfordulást.az esti sétánál meg már van h besötétedik és akkor nem szeretném ha kismotorjával közlekedne nagyon kágyus az út.engem is megszólnak de azt mondom így egyszerűbb és kész.gondoljon mindenki azt amit akar....
2011. nov. 11. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyém 21 hósan is szokta mondani,hogy "Anya, arra tol." Van, hogy bele sem tudom ültetni, de van, hogy kis sem tudom venni. Én nem szeretném még 'elhagyni' a babakocsit, mert egy egy nap több az intézni való, jobban haladunk vele, és ha több dolgot veszek, akkor van hova pakolni.Volt, hogy a gyerek sétált, mert kellett a helye.Tőlem is meg szokta egy ismerős anyuka kérdezni, hogy "nem hagytuk még el a babakosit, ők ilyenkor már sétáltak".Én nem veszem dicsekvésnek, ez az ő dolguk. Sosem igyekeznek sehova, csak lézengenek.
2011. nov. 11. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:

19 hónapos a fiam, és hónapok óta ezt hallgatom.

A vicc az, hogy jövő hétre vagyok kiírva a tesóval, elég nagy távokat teszünk meg naponta, és még így is ezt kell hallgatnom, hogy "ekkora gyereknek minek babakocsi" a főút mellett...

És vettem testvérbabakocsit is, mert télen nem fogok a fél óra oda, fél vissza úton a nagy után rohangálni, ha a kicsit vinnem kell a dokinénihez vagy a védőnőhöz.

2011. nov. 11. 14:55
 6/12 Rostás Helga válasza:
szia! az én kislányom 17 hónapos és még mindig baba kocsiban tollom, itt lesz a tél is nem fogom gyalogoltatni neki kényelmes a baba kocsiban és mások véleménye nem érdekel... úy hogy nem ciki nyugodtan told a kocsjában:)
2011. nov. 11. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:

16 hónapos a lányom és imádja a babakocsit.

Veszettül nem érdekel ki mit gondol.A gyereknek és nekem is jó(legalább haladunk:D).Senkinek semmi köze hozzá.

Tőlem meg azt szokták kérdezni,hogy nem tud menni???

Már miért ne tudna?De nekünk jó így,majd rohangál a játszótéren.

2011. nov. 11. 15:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Szomszédom a 2 és fél éves lányát még babakocsiban tolja, amikor boltba mennek. Falun lakunk, de eddig még nem hallottam, hogy valaki megszólta volna emiatt. Az ő dolga.
2011. nov. 11. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Mifelénk akik messzebb laknak a bölcsitől azok még a 2 éves gyereket is simán tolják oda-vissza a babakocsiban. Egyszerűbb, mint húzni vonni kora reggel, aztán meg nézelődik téblábol délután.

Télen én is elő fogom venni, mert bár 10 percnyire lakunk csak 1 kapu lesz nyitva természetesen ami messzebb van tőlünk. Semmi kedvem a 10 perc utat fél óra alatt megtenni a jégen esve-kelve. :)

Aki ezért megszól másokat, hát soha ne legyen nagyobb gondja, mint máson csámcsogni :)

Ja és 11 hónapos korától önállóan jár a lányom csak úgy összehasonlításként, úgyhogy tegyél rá nagy ívben és vigyorogj, hogy a te fiad legalább élvezi a luxust. (Ők meg lehet cipelhetik de arról már nem dicsekednek)

2011. nov. 11. 16:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem se érdekel,hogy más mit gondol.1,5 éves kisfiamat babakocsival viszem,mert biciklin kezd egyre hidegebb lenni.Nagy hóba meg biztos nem viszem biciklivel,vagy gyalog,mert ...-nak az tetszik.
2011. nov. 11. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!