Mit szóltok ahhoz, hogy Sarka Kata diétára fogta a fél éves fiát?
2011. jan. 31. 20:33
2/17 anonim válasza:
reggel olvastam.Nem is tudtam elképzelni,hogy van szíve,milyen anya az ilyen,annyira nem tudja mire van szüksége a saját gyerekének?persze ne etesse fél óránként de amit csinál az nem nagyon anyára vall.
3/17 Roger Smith válasza:
Csodálkozol hogy ostoba!
Az aki hozzámegy és gyereket szül Hajdú Malacfej Péternek azon én már meg se lepődöm!
4/17 anonim válasza:
Ez a nő és a férje sem normális. Akkor ügyeljen a gyerek ételére,ha majd 4-5 éves lesz. Most a diéta következtében lehet,hogy a szervezet látja kárát.
5/17 anonim válasza:
Pedig már 2 gyermekes anyuka lévén tudhatná, hogy egy kis baba pont annyit eszik (illetve ez esetben csak enne), amennyire neki szüksége van. Neki az evés még nem kulináris élvezet... Nagyon megsajnáltam a picibabát!
6/17 anonim válasza:
Fél éves babának már lehet adni főzeléket,gyümölcsöt.Azzal is lehetne "diétáztatni",mert az nem hizlal úgy,mint a tápszer-de nincs annyi esze "szegénynek"
7/17 anonim válasza:
Hülye idióta p***a. Egyik nap azzal kerül a címlapra, hogy a csöcseit kisebbíti, másnap már ez. Kíváncsi erre valaki?
Felháborító. Egy 6 hónapos babát nem diétáztatni kell. Egy 6 hónapos akár tápszeres, akár anyatejes babának nem 150 ml az adagja, hanem duplája. Ezt a díszpintyet kellene diétáztatni. Én szívesen kiküldeném Etiópiába. :D :D :D
8/17 anonim válasza:
Ugyan már, honnan lenne Sarka Katának ESZE? Könyörgöm, azt se tudja mi az. Még a férje se segíthet ezen a téren. Szegény kölyök:(
9/17 anonim válasza:
rendes idióta úgy, ahogy van. nem szakad meg a szíve?? kár a szóért, csak a picikét sajnálom, de nagyon.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!