Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoltok ahoz ha egy...

Mit szoltok ahoz ha egy anyuka kifesti 1-2 éves lányát?

Figyelt kérdés
Ma látam az utcán h egy kislány ki volt sminkelve enyhén de akkor is...számomra ez döbenet.
2011. jan. 28. 12:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Biztosan jól láttad? Ja, most jut eszembe nálunk (Kecskemét) valami országos babaszépségverseny helyi válogatója van. Nem lehet hogy oda mentek? (mondjuk kifesteni akkor is túlzás)
2011. jan. 28. 12:38
 2/20 anonim ***** válasza:

Azt, hogy undorító. :(

Támogatom, hogy a gyerekeket a nemi szerepüknek megfelelően neveljék, de mindig a koruknak megfelelő mértékben. Egy kétéves nőiességét bőven kielégíti a hosszú haj, a csini frizura, a szoknya és a játékbaba, ennél több nem csak felesleges, hanem káros is. Az arcát festeni akkor tanítanám meg, amikor elkezd serdülni.

2011. jan. 28. 12:38
 3/20 anonim ***** válasza:
Fú, szerintem rosszul láttad. Csak nincs ekkora hülye! Bár ha ovis kisfiúk bal fülében füli fityeg és zselés a haja (ezt meg én láttam) akkor akár el lehet képzelni ezt is.
2011. jan. 28. 12:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen biztos jól látam, de lehet több volt mint 2 éves.
2011. jan. 28. 12:41
 5/20 anonim ***** válasza:
33%

A párom lánya 7 éves, de már mindenét festeni akarja, hisztizik, ha nem nézhet úgy ki, mint az anyja.

Hát ha az én lányom lenne, 2 akkora büdös pofont adnék neki, hogy arról koldulna... Nem hogy egy 2 éves gyerek legyen festve... Áhh...

2011. jan. 28. 12:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem normális!!!
2011. jan. 28. 12:43
 7/20 anonim ***** válasza:
Ez azert mar tenyleg tulzas. Az is boven eleg, hogy a mai gyerkekdivat olyan, mint a felnotteke. De az meg aranyos, de a smink!!! Dobbenet! :-0
2011. jan. 28. 12:44
 8/20 anonim ***** válasza:
azért nem a gyereket kell felpofozni, ha festeni akarja magát, a kislányokat ez érdekli, de az gáz ha valaki ki is festi a gyerekét.
2011. jan. 28. 12:44
 9/20 anonim ***** válasza:
Hát sajnos vannak nagyon normálatlan anyukák, akiknek az efféle dolog jópofának és cukinak tűnik. Hát, szerintem nagyon gáz, bár hátha csak rosszul láttad...
2011. jan. 28. 12:53
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem látam rosszul már mondtam, ugy nézet ki h mesziről feltünt és rá is néztem.Hát... nem tudom mit mondjak számomra ez szörnyű.
2011. jan. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!