Mit szóltok ehhez a technikához?
6 hós babának úgy adnak kinder tejszeletet, hogy az anyja
letör egy kis darabot és megrágja kiveszi a szájából és úgy adja oda a babának, hogy annak már csak nyelnie kell. És ugyan így kiflivel, meg mindennel. Nekem ez elég morbidnak
tűnt mikor megláttam.
fúúúj
1. ez gusztustalan
2. egy csomó bacit meg mindent átvisz így a gyerekbe, tehát egészségtelen is
3. minek eszik egy 6 hónapos tejszeletet?!
azért nem tud rágni mert neki még nem is kell rágnia...
Tegnap voltunk a szomszéd kisbabánál, és ott csinálják ezt teljesen ledöbbentem nem hogy tejszeletet, de csokis kekszet
mindent adnak neki. És én vagyok a paramami mert én én nem adok ilyen dolgokat. Ezt pl gyümölcs után adták neki és ezzel a technikával megetettek vele felet. Nekem is felmerültek ezek a gondolatok amit az első válaszoló írt,
nem térek efölött magamhoz.
Az biztos, hogy bivaly erős lesz a gyerek immunrendszere, de nem így kéne edzeni.
Amúgy egy 6 hónaposnak valóban nincs szüksége ilyen kajákra. Pláne ebben a formában.
Mondjuk én nem lepődök meg. Ismerősöm a 6 hónapos anyatejes babájának első szilárd táplálékként sárgabarackos-kekszes bolti krémtúrót adott!
nem technikával van legnagyobb baj, hanem azal, hogy 6 hónaposank kinder tejszeletet ad, angyon idióta lehet.
pasztőrözött tej (40%), növényi zsír és olaj, cukor, búzaliszt, sovány tejpor, méz (5%), dehidratált vaj, tojáspor, finom korpa, zsírszegény kakaópor, térfogatnövelő szerek (dinátrium-difoszfát, nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-karbonát), emulgeálószer (zsírsavak mono- and digliceridjei), aromák, étkezési só.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!