Iker lányaink lesznek. Mit szóltok a Kamilla és Margaréta nevekhez?
Kamilla Anna és Margaréta Réka nevekre gondoltunk.
(nem baj ha nem tetszik, de légyszíves kulturáltan írd le a véleményed)
Nekem simán jobban tetszik a Kamilla és a Margaréta, de ha a varriációk közül kell választani, akkor a második! :)
Egyébként sok boldogságot, és kellemes babázást! :):)
Most az jutott eszembe, hogy anyum egyik ismerősének is iker lányai vannak és őket Málnának és Szamócának hívják. Amikor anyum elmesélte, olyat nevettem, mondom ilyen nincs, érdekes.
Nekem a Kamilláról a tea jut eszembe, amit néha iszok, illetve ami felett gőzölni szoktam az arcomat, ha megfáztam. A Margarétáról pedig a virág:)
Egyébként végülis szép nevek, de én a Margaréta Réka nevet nem adnám a lányomnak.
Akkor inkább fordítva, ahogy te írtad vagy pedig:
Anna Margaréta és Réka Kamilla:)
Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! :)
16/L
Nekem az tetszik legjobban, hogy Kamilla és Margaréta. Én nem tennék melléjük még egy nevet.
De, ha ti ragaszkodtok hozzá, akkor a Kamilla Réka - Margaréta Anna variációra szavazok.
mindenféleképpen 2-2 név lesz :)
a Kamilla és a Margaréta is viragnév és nem mindenkinek tetszik, így lehet nekik sem fog.Lesz egy 2. név amit tudnak majd használni.
Én imadom a virágneveket ezért is választottunk így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!