Iker babak anyukai, ugyanugy szeretitek mind a ket babat?
Gondolj bele!
Ha neked kettő lett volna egyszerre, különbséget tennél?
Na ugye!!!!!
Mindkettő a tiéd, miért tennél különbséget.
Nekem az egyik fiam anyás,a másik apás.Mindkettőt ugyanúgy szeretem,de az anyás fiammal szorosabb a kapcsolatunk,már a legelejétől fogva.Ő már újszülöttként megfogta az ujjamat,és gyönyörűen szopizott,a másik fiam rengeteget ordított,és nem volt hajlandó szopni,a mai napig nem az a bújós fajta,sosem tette senki vállára a fejét.Ő inkább odajön,megpuszil,megsimogat,de őt tanítani kellett rá,hogyan fejezze ki az érzelmeit.Attól függetlenül,hogy a kicsi anyásabb,mindig nagyon-nagyon figyelek rá,hogy a másikat is ugyanúgy szeretgessem!
Ikres anyukának ilyen szempontból szerintem sokkal jobb lenni,dupla élvezet,dupla érzelmek:)
Ugyanannyira, de máshogy!
Szerintem ez mindenhol így van, akár iker, akár "csak" testvér. Hiszen mások, más egyéniségek, máshogyan szeretjük őket.
Nem is olyan rég volt egy ilyen kérdés, nem ikrekről.
Van egy 3 éves lányom, és 1 évesek az ikerfiaim. Mindhárom gyerekemet nagyon szeretem, de igen, mindegyiket máshogy. Mert mások. A fiúk is teljesen mások, más a természetük, pedig egypetéjűek. Két külön gyerek, két külön egyéniség.
En ugyanugy szeretem a fiaimat, pedig Ok is kulonbozoek egypeteju letukre. Most 7 honaposak, es lehet, hogy kesobb majd en is megertem, hogy lehet mashogy szeretni Oket, de en most ugyanugy imadom Oket.
Nekem elso babaim, es en meg azt nem tudom elkepzelni, hgoy 1 babaval milyen lehet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!