Doresz(kah) kérdése:
Mennyi Magyarországon a legnagyobb számú iker?
Figyelt kérdés
Hány gyerek volt Magyarországon egyszerre iker? Vagy nem tudom pontosan ez, hogy helyes. Ha esetleg tudjátok képet kérhetek vagy valami linket amin esetleg van? A 4-es ikrekről tudok :) esetleg nagyobb is van?2011. jún. 30. 16:25
1/12 anonim válasza:
5-ös ikrek,de már felnőttek(1983-ban születtek).Kiskunfélegyházán élnek.Haa beütöd a google-ba,hogy kiskunfélegyházi 5-ös ikrek,meg fogod találni.
2/12 anonim válasza:
5-ös iker több is van. Ha beírod a google-ba, hogy magyar 5-ös ikrek, képeket, cikkeket is találsz róluk .
3/12 anonim válasza:
szerintem négyesikrek
de a discovery travel and livingen van egy sorozat ami hatosikrikről szól
4/12 anonim válasza:
Regen ide is irt egy 4-es ikres anyuka de csak 2 babat szult meg. Nem merte bevallalni mint a 4-et. Na meg is keresem mindjart a kerdest neked, ha sikerul :)
5/12 anonim válasza:
16:52-es vagyok, magtalaltam neked:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
6/12 anonim válasza:
Kedves 16.31-es .A kérdező kifejezetten MAGYAR nagyszámú ikrekre kíváncsi!
7/12 anonim válasza:
épp azért írtam:"magyar 5-ös ikrek"...
9/12 anonim válasza:
Kiskunfélegyháza 5-ös ikrek tényleg vannak, tudom, mert én is Félegyházi vagyok eredetileg!
10/12 anonim válasza:
Bocs,17.18-as a 2. 81%-os válaszolónak írtam!Az első vagyok
Utolsónak:az én nagymamám(anyukám anyukája) is kkfházi,minden nyarat,iskolai szünetet ott töltöttem(meg a tesóm is)ezért vagyok ilyen "jól" informált(38 éves vagyok,én tőzsgyökeres bp.-i vagyok,mivel anyukám 17 éves volt,amikor felköltözött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!