Egy Magyarországon a legnagyobb húsüzem (- és átlagos) megteremtéséhez mekkora kezdőtőkére lenne idény?
Amúgy a recept: vegyél meg egy viszonylag jól működő (nyereséges) nagy múltú üzemet. Rabold le teljesen, építsd be az embereidet, majd add el egy pancsernak a jó márkanévvel rendelkező céget. Tehát iszonyú veszteségből indul a pancser. De a bank ad hitelt. Egy ideig, amíg te (Csányi utánzat) azt nem mondod, hogy vége. A pancser becsődöl, a céget eladásra kínálják. Ekkor jössz te és vételi ajánlatot teszel piti összeggel. Beszervezel (megfizetsz) még néhány álajánlattevőt, akik nálad is pitibb ajánlatot tesznek. Te nyersz. Tied a cég maradéka, tele még sok értékkel és a márkanévvel. A pancser meg nyögi azt a veszteséget, amit te hoztál össze a korábbi évek alatt.
Nem hinném hogy ezt egy itt kérdező kérdező végre tudja hajtani. Kicsi vagy hozzá... Csányi pedig vérprofi és van sok-sok bőr a képén... Mit gondolsz van esélyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!