Megkérdezhetem, hogy miért akarsz két nevet? Nekem simán egy név sokkal jobban tetszik, a kettő túl túl tömény. Főleg a Margaréta Réka. A Kamilla viszont szép!
De ez a Málna, Szamóca nagyon jó :D
2011. júl. 8. 11:05
13/42 anonim válasza:
A Margaréta az egy név? Margitról tudok, de Margaréta... Virág, esetleg.
2011. júl. 8. 11:06
14/42 anonim válasza:
Lehet, hogy egy picit túl bonyolultak így a kombinációk, de végülis a mindennapokban az ember csak az egyik nevét használja. :)
Szerintem is a Kamilla Réka, Margaréta Anna a jó :) Szépek!
27/L
2011. júl. 8. 11:07
15/42 anonim válasza:
Réka Kamilla és Anna Margaréta
nekem így tetszene jobban vagy csak a virágnevek.
annyira más a két név, valahogy nem illik nekem össze :S virágnevek mellé valami könnyed, egyszerűbb nevet tudnék elképzelni, a Réka túl erős, elveszik mellette a Kamillának a könnyedsége
egyébként mint a 4 név nagyon szép :)
2011. júl. 8. 11:08
16/42 anonim válasza:
A Réka Kamilla nem túl jó kombináció ebben a sorrendben! Figyeljétek a RéKA végét és a KAmilla elejét,és képzeljétek el ha gyorsan van kimondva,ezt inkább fordítva!
2011. júl. 8. 11:18
17/42 anonim válasza:
Szerintem legyen az egyik simán Réka, a másik simán Anna. Nem szeretem a hosszú neveket. A lányaid se fogják szeretni, amikor le kell írniuk. Sehogy nem lehet jól párosítani az általad felsorolt neveket.
2011. júl. 8. 11:27
18/42 anonim válasza:
Az oké hogy mondani egy nevet mondasz, de minden iratra, jelentkezésre, hivatalos ügyben le kell írni a teljes nevedet... Margaréta Réka így is hosszú hát még a vezeték név... (PL. Horváth Margaréta Réka) Lehet vele küzdeni:)
2011. júl. 8. 11:32
19/42 anonim válasza:
Kérdés,hogy a vezeték nevük hosszú vagy rövid? Mert ha hosszú akkor ne adj két nevet,mert több gond lesz vele..
2011. júl. 8. 11:32
20/42 anonim válasza:
Nekem is ikerlányaim vannak.:)Tetszenek a virág és gyümölcsnevek,de úgy gondoltam,h egy Málna-Eperke kombináció már közelíti a gyerekbántalmazást.:)))Szerintem is jobb simán a Margaréta-Kamilla,túl bonyolult lesz a két keresztnévtől a nevük,így jobban kijön a szépsége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!