Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Iker lányaink lesznek. Mit...

Iker lányaink lesznek. Mit szóltok a Kamilla és Margaréta nevekhez?

Figyelt kérdés

Kamilla Anna és Margaréta Réka nevekre gondoltunk.

(nem baj ha nem tetszik, de légyszíves kulturáltan írd le a véleményed)

2011. júl. 8. 10:53
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
81%
Kamilla Réka és Anna Margaréta jobban hangzik
2011. júl. 8. 11:03
 12/42 anonim ***** válasza:
72%

Megkérdezhetem, hogy miért akarsz két nevet? Nekem simán egy név sokkal jobban tetszik, a kettő túl túl tömény. Főleg a Margaréta Réka. A Kamilla viszont szép!

De ez a Málna, Szamóca nagyon jó :D

2011. júl. 8. 11:05
 13/42 anonim válasza:
20%
A Margaréta az egy név? Margitról tudok, de Margaréta... Virág, esetleg.
2011. júl. 8. 11:06
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy egy picit túl bonyolultak így a kombinációk, de végülis a mindennapokban az ember csak az egyik nevét használja. :)

Szerintem is a Kamilla Réka, Margaréta Anna a jó :) Szépek!

27/L

2011. júl. 8. 11:07
 15/42 anonim ***** válasza:
86%

Réka Kamilla és Anna Margaréta

nekem így tetszene jobban vagy csak a virágnevek.

annyira más a két név, valahogy nem illik nekem össze :S virágnevek mellé valami könnyed, egyszerűbb nevet tudnék elképzelni, a Réka túl erős, elveszik mellette a Kamillának a könnyedsége

egyébként mint a 4 név nagyon szép :)

2011. júl. 8. 11:08
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
A Réka Kamilla nem túl jó kombináció ebben a sorrendben! Figyeljétek a RéKA végét és a KAmilla elejét,és képzeljétek el ha gyorsan van kimondva,ezt inkább fordítva!
2011. júl. 8. 11:18
 17/42 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem legyen az egyik simán Réka, a másik simán Anna. Nem szeretem a hosszú neveket. A lányaid se fogják szeretni, amikor le kell írniuk. Sehogy nem lehet jól párosítani az általad felsorolt neveket.
2011. júl. 8. 11:27
 18/42 anonim ***** válasza:
82%
Az oké hogy mondani egy nevet mondasz, de minden iratra, jelentkezésre, hivatalos ügyben le kell írni a teljes nevedet... Margaréta Réka így is hosszú hát még a vezeték név... (PL. Horváth Margaréta Réka) Lehet vele küzdeni:)
2011. júl. 8. 11:32
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés,hogy a vezeték nevük hosszú vagy rövid? Mert ha hosszú akkor ne adj két nevet,mert több gond lesz vele..
2011. júl. 8. 11:32
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ikerlányaim vannak.:)Tetszenek a virág és gyümölcsnevek,de úgy gondoltam,h egy Málna-Eperke kombináció már közelíti a gyerekbántalmazást.:)))Szerintem is jobb simán a Margaréta-Kamilla,túl bonyolult lesz a két keresztnévtől a nevük,így jobban kijön a szépsége.
2011. júl. 8. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!