Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez a technikához?

Krisztina27 kérdése:

Mit szóltok ehhez a technikához?

Figyelt kérdés

6 hós babának úgy adnak kinder tejszeletet, hogy az anyja

letör egy kis darabot és megrágja kiveszi a szájából és úgy adja oda a babának, hogy annak már csak nyelnie kell. És ugyan így kiflivel, meg mindennel. Nekem ez elég morbidnak

tűnt mikor megláttam.

2011. okt. 27. 11:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem mégis mióta adnak ilyeneket, " Ó már négy hónapos kora óta, és semmi baja tőle, nyugodtan adhatsz neki te is jobban fog hízni" Na mert egy hónap különbség van a két gyerek között az enyém 7,5 kg az övéké 10,5 kg

de nem csinál semmit, míg az enyém, forog, kúszik ezerrel, teljesen meg voltak lepődve. Szerintem nem helyes dolog már most ennyi nassolásra tanítani, mert később is emiatt súlyproblémái lesznek.

2011. okt. 27. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Tény, így csinálták a nagyanyáink, de az kényszermegoldás volt. A darálók, robotgépek, turmixok, botmixerek korában ne már....

Ha már kiflit ad, akkor inkább törje le a végét és úgy adja oda a babának csócsálni. Néha én is adok a fiamnak, még nincs foga, de elmaszatolja.

A tejszeletet pedig egyenesen hanyagolni kellene ilyen kicsi gyereknek.

2011. okt. 27. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:

A tejallergia nem most, hanem majd pár évesen jön ki a gyereken. Első kérdése az lesz a dokinak, hogy mikor kapott először tejterméket, majd tehéntejet. Persze kívánom, hogy ne így legyen, de ennyit arról, hogy semmi baja tőle.

Az meg nevetséges, hogy azért adjunk cukros, édes akármit, hogy jobban hízzon.

2011. okt. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!