Mit szóltok a tesco baba-mama katalógus akciós játékai közül a nagy krokodilhoz? Féláron 7500 ft?
Hát őszintén. nem
ha csak annyit tud hogy belepakolsz a szájába meg hogy egymásra rakod és 7500???
csak azt fizeted hogy szép színes és hogy fisher-price de ettől lehet hogy jó én nem mondom de ennyi pénzért vehetsz 3féle játékot és nem unja meg az 1-et hanem cserélgetsz 3-at.
Tök jó, hogy amióta nem a postaládába dobják az újságot nem jutok hozzá, tescoba meg nem járok. Pont most voltam, mert mászó micimacit akartam venni és a játékboltosok a tescot javasolták. Megvettem 10-ért és most a fele lesz. ÁÁÁ :D
Egyébként nem érte meg, többet nem adok ki érte ennyiket. Ezért se adnék, van hasonló biztos kevésbé márkás is, aki megteheti meg nyugodtan vegye meg (:
mi az a meglepetés amit tartogat???
semmi.
ha olyat tud a játék hogy húúú nem az a lényeg hogy leírja és mindenki megvegye???
zsákbamacska.
menj el egy játékboltba és próbáld ki,meg nézd meg mekkora.
egyszer belepakol állandóan zenél téged majd megőrjít de 1éves nem fog ülni és hallgatni a zenét.
de tedd fel a kérdést kell ez a játék??
ha kell akkor vedd meg fél év múlva teszed a vaterára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!