Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok a tesco baba-mama...

Mit szóltok a tesco baba-mama katalógus akciós játékai közül a nagy krokodilhoz? Féláron 7500 ft?

Figyelt kérdés
1 éves lányom szülinapjára vagy karácsonyra gondoltam neki, de nem tudom megér e ennyi pénzt még így féláron is , de jónak tűnik...Van valakinek esetleg ilyen?Vagy mit szóltok hozzá?Sajna linket még nem találtam a tesco honlapján...:S
2011. szept. 29. 08:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

[link]

itt egy link:)

2011. szept. 29. 08:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát őszintén. nem

ha csak annyit tud hogy belepakolsz a szájába meg hogy egymásra rakod és 7500???

csak azt fizeted hogy szép színes és hogy fisher-price de ettől lehet hogy jó én nem mondom de ennyi pénzért vehetsz 3féle játékot és nem unja meg az 1-et hanem cserélgetsz 3-at.

2011. szept. 29. 08:49
 3/12 A kérdező kommentje:
z a krokodil teljes zenei szórakozást nyújt, és emellett rengeteg meglepetést tartogat. Amikor a baba készen áll a sétára, a játék a fogantyún keresztül húzható! A készlet magában foglalja a hat meglepetés kockát, a kinyitható krokodil szájat bőséges hellyel, a kroki szemgolyója forgatható. A termék 3xLR6 AA elemmel működik melyet a készlet tartalmaz.
2011. szept. 29. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Azért 11 ezernek nem fele a 7,5 ezer, de kétségkívül nagyon érdekes játéknak tűnik, és nem csak rakosgatni lehet, de zenél is.
2011. szept. 29. 08:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezt írta róla, tehát zenél is, meg vannak hozzá ezek a kockák, ami ugye egyenként tök drágák, szett be most pont az is akciós a tesco-ba 3 db 5000ft helyett 2500..De azért köszi, van benne valami amit írtál:)
2011. szept. 29. 08:54
 6/12 A kérdező kommentje:
A tesoban 15000ft helyett 7500...itt valamiért olcsóbb alapból, Tudok számolni:):P
2011. szept. 29. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy amióta nem a postaládába dobják az újságot nem jutok hozzá, tescoba meg nem járok. Pont most voltam, mert mászó micimacit akartam venni és a játékboltosok a tescot javasolták. Megvettem 10-ért és most a fele lesz. ÁÁÁ :D

Egyébként nem érte meg, többet nem adok ki érte ennyiket. Ezért se adnék, van hasonló biztos kevésbé márkás is, aki megteheti meg nyugodtan vegye meg (:

2011. szept. 29. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:

mi az a meglepetés amit tartogat???

semmi.

ha olyat tud a játék hogy húúú nem az a lényeg hogy leírja és mindenki megvegye???

zsákbamacska.

menj el egy játékboltba és próbáld ki,meg nézd meg mekkora.

egyszer belepakol állandóan zenél téged majd megőrjít de 1éves nem fog ülni és hallgatni a zenét.

de tedd fel a kérdést kell ez a játék??

ha kell akkor vedd meg fél év múlva teszed a vaterára.

2011. szept. 29. 09:02
 9/12 anonim ***** válasza:
a teszkóban ami akciós, az máshol normális áron annyi szokot lenni:-((((((((((
2011. szept. 29. 09:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Én megvenném, nekem tetszik az ilyen játék. JÓ, mondjuk, mi még sok játékot nem vettünk a babámnak, hogy ne halmozzuk el mindenfélével, épp ezért én megvenném, Ari játék :)
2011. szept. 29. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!