Mit szóltok a Hanna névhez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 11:18
1/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!Így hívják a kislányom:)
Bár nagyon divat név lett.
2/21 anonim válasza:
Mostanában gyakori lett (ez mondjuk engem nem zavar), és szép név. De lányomnak nem adnám ezt a nevet.
3/21 anonim válasza:
Nagyon szép név, de engem riaszt, hogy nagyon sok kislány kapja manapság ezt a nevet. Csak az én ismeretségemben 4 kislányt hívnak így, és amikor a fiam született 4 kislányból 3 ezt a nevet kapta.
4/21 anonim válasza:
Bocs, de én szívből utálom!
A lányom január elsején született első babaként, de mégsem ő lett hivatalosan a város első babája, hanem egy 3-án született Hanna, mert nekem nem volt jó a lakcímkártyám.
Tudom, hogy az én hibám, őrlődtem is eleget miatta, de a Hannán nem tudom túltenni magam.
Különbenis mostanában minden második kislány Hanna.
6/21 anonim válasza:
Nekem is az egyik kedvenc, és így nevezném el legszívesebben a kislányom. DE manapság rengeteg Hanna van, a játszóházban, ahova járunk, legalább 3.
7/21 anonim válasza:
Én is szeretem,én lányomat is így hívják,de nem zavar,régebben meg mindenkit Gábornak és Tamásnak hívtak,és egyáltalán nem volt meglepő,ha több volt belőlük egy osztályban,ezért nem is értem annyira,hogy miért kell ezen lovagolni,hogy gyakori..
8/21 anonim válasza:
Én imádom és engem sem zavar, hogy sok van belőle. Ha egyszer összejön a kislány, így fogják hívni :)
9/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár az Anna jobban:)
Elég gyakori, de nagyon szép:) Mi is gondoltunk rá, ha lányunk lesz Hanna vagy Anna lesz, de végül Viktória lett:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!