Mit szóltok a Barnabás névhez?
Figyelt kérdés
Nekünk a férjemmel nagyon tetszik, de már hallottunk róla negatív véleményeket. Persze pozitívat is. Szerintetek gáz név?2010. okt. 13. 12:59
1/25 anonim válasza:
nem gáz, szép név. annyiban gáz csak, hogy pl. mifelénk mostanában nagyon elszaporodtak a barnabások. :) ha azt szeretnétek hogy különleges neve legyen, akkor ne ezt adjátok. amúgy nincs vele semmi baj.
2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem célunk hogy különleges neve legyen. Valami olyat szerettünk volna ami kis korban aranyosan becézhető (Barnus, Barni) és felnőttnek is jó. Felénk még egyébként szerintem nem túl elterjedt, de ha az lesz, az sem baj. Várom a további válaszokat.
2010. okt. 13. 13:05
3/25 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, csak sajnos a mi vezetéknevünkhöz elég hülyén hangzott volna, ráadásul a férjem unokanővére is ezt a nevet adta a fiának, aki csak pár héttel idősebb a mi fiunknál. de szerintem nagyon szép név!
4/25 anonim válasza:
Szia! Szerintem jó kis név, szépet választotok. Én nem adnám a fiamnak / megvan a favorit :) / viszont szerintem szép név.
5/25 A kérdező kommentje:
:) köszönöm :)
2010. okt. 13. 13:08
6/25 anonim válasza:
Az én ismeretségi körömben is van most két kis Barnabás, de azért ez még messze nem tucatnév.
Én éppen azt akartam írni, hogy mennyi nem tetszik nekem amikor Barnusnak becézik. Remélem ezzel nem bántalak meg. (Volt egy osztálytáram általánosban, őt Barnusnak hívták, igazi kis "böszme" gyerek volt.) :-)
7/25 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mi a favoritod?
2010. okt. 13. 13:09
8/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bántasz meg. Köszönöm a hozzászólást. Én még nem találkoztam böszme Barnussal :) úgyhogy egyenlőre nem akadályoz semmi a Barnusozásban :)
2010. okt. 13. 13:11
9/25 anonim válasza:
Nekem felnőtt Barnabás ismerősöm van, és nagyon bírom, egy igazi "idióta", a szó jó értelmében. Állandóan dől belőle a hülyeség.
És mindenki Barnának szólítja.
10/25 anonim válasza:
Bocsi, azt lehagytam, hogy pont ezért tetszik a Barnabás név, mert én olyan vagyok, hogy hajlamos vagyok személyhez kötni a neveket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!