Mit szóltok a Barnabás névhez?
Figyelt kérdés
Nekünk a férjemmel nagyon tetszik, de már hallottunk róla negatív véleményeket. Persze pozitívat is. Szerintetek gáz név?2010. okt. 13. 12:59
11/25 anonim válasza:
Nem adnám a fiamnak, de ettől függetlenül semmi bajom ezzel a névvel, aranyos is és férfias is egyben, szóval kicsinek és nagynak is tetszik.
12/25 anonim válasza:
Nekem akkor tetszik, ha barna hajú a kisfiû:)
kèt Barnabást ismerek, az egyik szőke, a másik vörös:)
de szép név, csak úgy vagyok vele, hogy passzoljon a név a gyerekhez
13/25 anonim válasza:
Nekem egy picit apókás név, de mostanában eléggé felkapták. attól, hogy személy szerint nekem nem tetszik azt mondom, hogy nem szúrsz ki a gyerekkel ha ezt választjátok. Különben meg ne hallgass senki véleményére, azt adjátok ami nektek a legjobban tetszik!
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Hát a hajszínt egyenlőre nem áll módunkban befolyásolni. Majd kiderül a végén :)
2010. okt. 13. 13:18
15/25 anonim válasza:
Kisfiamnak ez a 2. neve, úgyhogy nekem nagyon tetszik! :)
16/25 anonim válasza:
Nekünk is nagyon tetszik, ha fiunk lett volna ez lett volna a neve:)
És még a listán van, esetleg amennyiben jön a kistesó és fiu lesz, ezt a nevet adjuk majd neki:)
Én is ismerek Barnákat, és mindegyik jó fej, imádom őket.
17/25 anonim válasza:
A "vigasztalás fia". Nagyon szép! Szeretem. Csak sajna hangzás miatt nálunk az összes B-betűs név kiesik, no meg két lánykánk van. :o))
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon örülök a véleményeiteknek. Várom a továbbiakat is, akár negatív, akár pozitív.
2010. okt. 13. 13:42
19/25 anonim válasza:
Szia!Örülök a kérdésednek,a mi fiúnk Barnabás nekünk nagyon tetszett ez a név Barnus,Barni, Barna babának hívjuk.Igazi kis csibész tüneményes, más nevet el sem tudtunk volna képzelni.Ja és tejföl szőke hatalmas kék szemekkel de eddig ez eszembe sem jutott...És szerintem ez nem tömegnév mint pl:Bence, bár tény egyre többször adják már a babáknak.ha nektek ez tetszik szerintem adjátok nyugodtan,Boldog babavárást és nagyon jó egészséget kíván:egy Barnus anyuka
20/25 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiamat is így hívják, úgyhogy nálam ez a favorit.Édes barna hajú,barna szemű rosszaság.És Barninak meg Barni babának szoktuk hívni, az anyós szokta Barnusnak hívni.Tehát ha tetszik nektek hajrá!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!