Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehez mi szoltok? Rátolatott a...

Ehez mi szoltok? Rátolatott a babakocsira az autó?!

Figyelt kérdés
MA RÁM ÉS A 9HÓNAPOS BABAKOCSIBAN ÜLŐ GYERMEKEMRE TOLATOTT EGY FURGON!!!MINIMUM ANNYI JÁR A SOFŐRNEK, HOGY EGY KICSIT MEGSZÉGYENÜLJÖN!!! Részletek! Sétáltunk Komáromban a kisfiammal a JÁRDÁN. Megálltunk egy üzlet előtt, hogy megitassam a bébit. Tőlünk kb.5méterre egy srác pakolt be a JÁRDÁN parkoló furgonjába. Mikor felnézt...em, a furgon már oldalba nyomott. A GYEREKEMRE DERÉKIG RÁTOLATOTT AZ AUTÓVAL! Hála Istennek elég gyorsan reagáltam, és kihúztam a kocsit az autó alól, és a sofőr is felfigyelt ránk VÉGRE! Kiszállt a "kedves", elküldtem a ..., de ennyivel nem zárom le a dolgot. Mivel ijedségen, nagy síráson és koszos kabáton kívül nem történt semmi Hálistennek, feljelenteni nem tudom. Bementem az üzletbe, ahova az árut vitte, megkaptam a cég telefonszámát. Felhívtam, elmeséltem,a történteket egy férfinak. Totálisan érdektelen hangon bejelentette, hogy majd szól a sofőrnek. ENNYI! Gondolom APUCI! A LÉNYEG! Óvakodjatok a KAJ337 rendszámú, fehér FIAT DUCATO furgontól. Az oldalán valami "fagyasztott tengeri hal" felirat (cég nevét nem írom le, mert nem biztos, hogy jól emlékszem). A szőke csávó KÖZVESZÉLYES! Remélem megosztások által ez hozzá is eljut, elgondolkodik a történteken, és legközelebb jobban odafigyel a JÁRDÁN tartózkodókra! Aki pedig ismeri a fiatalembert, az adja át neki családom kicsit sem szívélyes üdvözletét! Köszönöm!
2011. okt. 28. 21:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

szerintem ha ez velem történik vagy férjem jelenlétében, valószínűleg agyhalottra verte volna a sofőrt... de meg is érdemelte volna! De ha a férjem nem lett volna velem, biztos, h bemenne a boltba és kiszedné a gyerek gerincét... úgy finoman.

Szerencse, h nem esett bajotok! Hülye autósok! Tisztelet a kivételnek... :(

2011. okt. 28. 21:24
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Mert nehéz belőle kilátni.

Minket majdnem elütött egy furgon!

Ordítva küldtem el melegebb éghajlatra és nem győzött elnézést kérni.

Szerintem ezekhez a furgonokhoz külön navigátor kéne.

Még szerencse hogy egyben vagytok!

2011. okt. 28. 21:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Most nem vagyok biztos benne de lehet tudom hogy melyik furgon lehetett az. Ugyanis már én is láttam még nyáron ugye motorral parkoltam a járdaszélén és beugrottam a zöldségeshez már nem tudom miért. És amikor kimentem láttam hogy totál rá tolatot a motoromra hátranézett majd elhajtott, mivel senki nem volt akkor az utcán nehéz volt szemtanúkat találni és én még a rendszámát se tudtam, de mivel te írtad lehet ugyan arról beszélünk. Ha a motorom használható lett volna már rég szétvertem volna a fejét, és akkor nem történt volna meg az ami veletek történt. Nagyon sajnállak titeket, de nem árt ha odafigyelsz mindenre, elég sok az idióta sofőr az utakon, tisztelet a kivételnek.
2011. okt. 28. 21:29
 4/21 Adrika ***** válasza:
100%

Úr Isten!Mik vannak?Minek van tükör a kocsin egyáltalán,ha nem használja???

Még jó,hogy nem esett bajotok!

Mi is komáromiak vagyunk-bár nekem nagyobbak a gyerekeim és bicóval közlekedünk többnyire-de figyelni fogom!

Szerintem az én párom se hagyta volna szó nélkül,biztos agyonverte vna!

2011. okt. 28. 21:32
 5/21 A kérdező kommentje:

Hát igen,még szerencse...

Nem is annyira magával a "baleset" részével van bajom,mert bevallom,személy szerint én is pocsékul tolatok,hanem az illető hozzáállásával:-(( Az biztos hogy én ilyesmi helyzetben nem győznék bocsánatot kérni,meg feneket nyalni a sértettnek,nemhogy igy reagáljak...:-((

2011. okt. 28. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem a másfél éves gyerekemmel majdnem elsodort egy nő, aki mellettünk kanyarodott ki az útra. Mi álltam kezemben a biciklivel, amiben a gyerek ült. Ha nem lépek egy lépést hátra, akkor áthajt a lábfejemen. Elképesztő, hogy milyen emberek vannak, és ezek szerint a nők sem figyelnek jobban a gyerekekre.
2011. okt. 28. 21:36
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Körbeküldtem e-mailbe, mindenkit megkérve, hogy küldje tovább. Csak ráismer valaki erre az ostobára...
2011. okt. 28. 22:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Jézusom! Én biztos szívrohamot kaptam volna! Utánna meg leordítom az a balf*szt! Nagyon figyelni kell ezekkel a nagy kocsikkal,mert van egy bizonyos holtterük.Mindegy,hogy mit csinálnak,ha közel állsz nem biztos hogy látnak.
2011. okt. 28. 23:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére ezért(is) vannak a közösségi oldalak, hogy az ilyen parasztokat is megismerhesse a világ! Én feltenném a facebookra, iwiwre. Hátha észhez kap és megtanul vezetni, parkolni. Az én apukámnak is van egy furgonja (Ducato), de még sosem tolatott bele senkibe, és semmibe, pedig már 35 éve vezet.
2011. okt. 28. 23:10
 10/21 anonim ***** válasza:
73%
AZon kívül, hogy ez az eset tényleg nagyon rémisztő és szörnyű lehetett az anyukának és a babának is, azért érdemes a másik oldalról is írni. Nem tudom, hányan vezetnek az itt levők közül rendszeresen. Autósként is tudnék mesélni..az út közepén csalinkázó gyereküléses biciklist-tudja, hogy az életével és a gyerekével játszik? Megéri? Nem látja, hogy kerülném ki, de szemből is jönnek? Remélem nem ismer senki magára, nagyon gyakori! A főúton biciklivel húzható kiskocsiba tett gyerek-normális az apuka? Román és ukrán teherautók húznak el mellette 120-al, és alig látható! Ennyire nem szorulhat rá a kerékpárra! MÁsik: tolatsz egy parkolóban. Jól kölrülnézel, tükrök, minden játszik. De a csevegő anyukapáros épp mögéd áll be beszélgetni, nem állnak félre, jó ott nekik. Én is kisbabás anyuka vagyok! De igenis, az hogy gyalogosok vagytok, nem jelenti azt, hogy ne figyeljetek ugyanúgy, ha nem jobban, mi közeledik, honnan, és esetleg megkönnyítsétek a dolgát. Az úton egymás mellett biciklizők, út közepén leálló tereferélő asszonyok sem jobbak. Ők is a KRESZ részei, kötelezettjei!Mondom, ettől még ez az eset jogosan háborította fel az anyukát, de én nap mint nap tapasztalom, hogy sajnos a gyalogosok/biciklisek úgy érzik, rájuk nem vonatkozik a figyelem, alkalmazkodás..
2011. okt. 29. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!