Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Testvérfellépőt minden babakoc...

Testvérfellépőt minden babakocsira rá lehet szerelni?

Figyelt kérdés

2 éves lesz a kislányunk, amikor megszületik a kistestvér. Kunert VIP babakocsink volt, maximálisan elégedett voltam vele, de eladtam, mert a kislányunk már kinőtte. Most hogy jön majd a kistesó, szeretnénk megint Kunert kocsit venni, csak nem tudom, lehet-e arra is testvérfellépőt tenni.

Köszönöm!

2011. okt. 5. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:

mi olyat vettünk,amit mindegyikhez fel lehet szerelni.

viszont nagyon drága,mert használtan vettük 10ezerért.

amúgy 20-25ezerért láttam

2011. okt. 5. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen ez a Kunert babakocsi, de az a lényeg, hogy a hátsó tengelyre kell rögzíteni a testvérfellépőt, így elég sokféle kocsihoz jó.

De jól meggondoltad? Nem egy leányálom a használata. Az anyuka szempontjából kényelmetlen, lépten-nyomon belerúgsz, járdaszegélyre meg külön öröm feltornázni. Sok gyerek sem szereti, mert a babakocsi kapucnija, támlája, eze-aza takarja előlük a kilátást és elég zötyögősen utaznak ezen a fellépőn.

Lehet, hogy jobb megoldás lenne egy iker, vagy tesókocsi. Nálunk is két év van közöttük, és ahhoz képest, hogy a nagy már nem nagyon babakocsizott, amint meglátta benne a picit, neki is az kellett. (meg a babafürdetőkád és a bölcső, miegyéb...)Erre te is felkészülhetsz. Én 3 kerekű egymás melletti ikerkocsit vettem.

2011. okt. 5. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:

nekünk bevált,és minden reggel így megyünk az oviba.

nagyon szeret rajta álldogálni,és nem olyan vészes vele a közlekedés.

a mienket is mindegyikhez fel lehet szerelni

2011. okt. 5. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Most jutott eszembe, hogy láttam már olyan testvérfellépőt is, amit szintén a babakocsi hátuljára lehet felfogatni. Ez egy ülőke, és alatta egy lábtámasz, a nagyobbik gyerkőc menetiránynak háttal, feléd fordulva ül ezen a kis kis kakasülőn. Ez kényelmesebbnek tűnik. Keress rá a Vaterán, azt hiszem, ott láttam.
2011. okt. 5. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nem pont ez volt, amit én láttam, azon magasabban ült a gyerek, de hasonló konstrukció.

2011. okt. 5. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

11:37-es vagyok.megnéztem közbe milyen az a kunert kocsi,és nekünk is hasonló van. a mi fellépőnket,nem a tengelyhez,hanem a lábtartó feletti részhez kell szerelni.

és ez a neve: EZ STEP

2011. okt. 5. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
az ülőkés fellépővel az a gond,hogy nem túl kényelmes-és arról meg tényleg egyáltalán nem lát ki.ráadásul ha az anyuka sietne,akkor nagyon kell kapaszkodnia a gyereknek,mert könnyen leeshet.
2011. okt. 5. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor meg kell gondolni. A kislányunk most 15 hónapos, a sportbabakocsi szervízben mert eltört a kereke. Bár a lányom szépen megy de fél méterenként megáll és felszed a földről valamit...így nem lehet vele haladni. Júniusban születik a tesó, így pont 2 év lesz közöttük és nem vagyok benne biztos hogy a nagyobb addigra képes lesz hosszabb távokat megtenni.

Városközpontban lakunk, főutcán, rosszak a járdák, de ha a testvérfellépőnek ilyen hátulütői vannak, akkor nem tudom mi a legjobb megoldás :( Majd még gondolkozunk rajta.

Köszi még egyszer mindenkinek!

2011. okt. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!