Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehez mi szoltok? Rátolatott a...

Ehez mi szoltok? Rátolatott a babakocsira az autó?!

Figyelt kérdés
MA RÁM ÉS A 9HÓNAPOS BABAKOCSIBAN ÜLŐ GYERMEKEMRE TOLATOTT EGY FURGON!!!MINIMUM ANNYI JÁR A SOFŐRNEK, HOGY EGY KICSIT MEGSZÉGYENÜLJÖN!!! Részletek! Sétáltunk Komáromban a kisfiammal a JÁRDÁN. Megálltunk egy üzlet előtt, hogy megitassam a bébit. Tőlünk kb.5méterre egy srác pakolt be a JÁRDÁN parkoló furgonjába. Mikor felnézt...em, a furgon már oldalba nyomott. A GYEREKEMRE DERÉKIG RÁTOLATOTT AZ AUTÓVAL! Hála Istennek elég gyorsan reagáltam, és kihúztam a kocsit az autó alól, és a sofőr is felfigyelt ránk VÉGRE! Kiszállt a "kedves", elküldtem a ..., de ennyivel nem zárom le a dolgot. Mivel ijedségen, nagy síráson és koszos kabáton kívül nem történt semmi Hálistennek, feljelenteni nem tudom. Bementem az üzletbe, ahova az árut vitte, megkaptam a cég telefonszámát. Felhívtam, elmeséltem,a történteket egy férfinak. Totálisan érdektelen hangon bejelentette, hogy majd szól a sofőrnek. ENNYI! Gondolom APUCI! A LÉNYEG! Óvakodjatok a KAJ337 rendszámú, fehér FIAT DUCATO furgontól. Az oldalán valami "fagyasztott tengeri hal" felirat (cég nevét nem írom le, mert nem biztos, hogy jól emlékszem). A szőke csávó KÖZVESZÉLYES! Remélem megosztások által ez hozzá is eljut, elgondolkodik a történteken, és legközelebb jobban odafigyel a JÁRDÁN tartózkodókra! Aki pedig ismeri a fiatalembert, az adja át neki családom kicsit sem szívélyes üdvözletét! Köszönöm!
2011. okt. 28. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lehet beballagni a rendőrségre, és elmondani, hogy mi történt? Én azt hiszem megtenném, úgy tudom a rendőrség köteles felvenni a jegyzőkönyvet, még ha nem is történik semmi érdemleges, de gondolj bele, ha legközelebb másvalakinek nem lesz ilyen szerencséje mint nektek. Őrangyalotok vigyázott rátok. (Hideg kiráz, ha belegondolok mit éltél át.)
2011. okt. 29. 11:26
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok. Az utolsó válaszolóval is egyet tudok érteni,az is durva egyes biciklisek-gyalogosok hogyan vesznek részt a közlekedésben. Ugy gondolják minek nézzek körül,majd körülnéz az autós....Ma egy öregasszony ugy penderült ki elénk biciklivel,hogy körül sem nézett!!
2011. okt. 29. 11:28
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez szörnyű!Át tudom érezni,hogy mit éreztél.Velünk nem olyan régen történt,hogy zebrán 20 cm híján majdnem elütötte az autó a babakocsiban ülő 1 évesemet.Jobb híján ijedtemben a kezemben lévő ásványvizes flakont dobtam a "kedves" hölgy autójának és még ő volt felháborodva.De kiírtam ide is ami történt.Nagyon nagy önuralomra volt szükség,hogy ne menjek neki és ne kalapáljam bele a szuper autójába.Apa megtette volna,ha akkor velünk van.Pedig nem vagyunk agresszív típusúak.Szerencse,hogy nem történt tragédia veletek sem!

Viszont,mint autós egyet értek azzal is aki azt írta,hogy a gyalogosoknak és kerékpárosoknak is oda kellene figyelni.Számtalan esetem volt már,hogy gyalogosok és biciklisek lesz....ják a KRESZt.Csak a lélekjelenlétemen múlt,hogy nem történt tragédia.

2011. okt. 29. 11:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát igen,valaki ott fent nagyon szemmel tartott...

Mikor terhes voltam egy kapualjban állt egy autó,én mentem el mögötte(az autó be sem volt gyujtva,nem is láttam hogy ül benne sofőr) Egyszer csak amikor mögéje értem,padlógázzal el kezdett tolatni,az is csak egy isteni csoda volt hogy ott nem jöttek nekem. Még annyit sem mondott az illető hogy bocsánat...szörnyű milyen emberek vannak.

Az esettől gyakorlatilag kisebb sokkot kaptam,utólag nekem is mondták hogy akkor rögötn rendőrt lehett volna hivni,utólag nagy értelme nincsen,mert végülis nem történt baleset.

2011. okt. 29. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:

egyirányú utcába egy taxis természetesen a rossz irányba tövig nyomva a gázt majdnem elsodorta a fiam. Én pesti vagyok, és hát igen... nagyon kell figyelni, arra is hogy rádtolathatnak. Autónak hátat sose fordítunk!! És minden irányba körbe nézünk, a táblázás sem fontos, és csak kizárólag zebrán közlekedünk több sávos úton!!...

Nagyon oda kell figyelni, de sokszor még az is kevés:(

2011. okt. 29. 13:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Engem egyszer egy kis utcában ütött el majdnem egy idióta, természetesen a járdán közlekedtem aztán egy barom hihetetlen tempóval ment majd a kereszteződésnél majdnem elgázolt amikor be kanyarodott, én persze vissza pofáztam neki, meg is állt és még neki állt feljebb persze éreztem a leheletén hogy ívott, így a rendszámot oda adtam egyik rendőr ismerősömnek hogy figyelje nagyon azt a kocsit.
2011. okt. 29. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Hali! Ez az én történetem, amit pár hete kiirtam facebookon. Ismerjük egymást, Kérdező? Miért nem írod oda, hogy nem Veled történt?
2011. okt. 31. 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Mert ezen az oldalon furán kezelik néha a "hallottam egy ismerősömtl történeteket".Másrészt én nem is gondoltam hogy ugy jöhet kia dolog hogy nem velem történt,hisz a kérdés cime is ugy szerepel,hogy : rátolatott a BABAKOCSIRA (nem a babakocsimra az autó) nem ugy szántam hogy azt higgyék velem történt,csak amikor rájöttem hogy mégis ugy értelmezik,akkor már hagytam,nem akartam itt magyarázkodni feleslegesen. Nem volt szándékos,remélem nem okoz problémát! Minden jót!
2011. nov. 1. 07:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem gond, csak kiváncsi voltam, miért nem írtad oda.
2011. nov. 2. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Még egyszer átolvastam, és tényleg nem az vehető ki, hogy a Te sztorid. És abban is igazad van, hogy itt simán lekamuznák a kérdést. Na, felejtsük el! Senkinek semmi baja, és a többi anyuka is megerősített abban, hogy joggal háborodtam fel a sofőrre. Üdv, Molnár Enikő
2011. nov. 2. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!