Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehez mi szoltok? Rátolatott a...

Ehez mi szoltok? Rátolatott a babakocsira az autó?!

Figyelt kérdés
MA RÁM ÉS A 9HÓNAPOS BABAKOCSIBAN ÜLŐ GYERMEKEMRE TOLATOTT EGY FURGON!!!MINIMUM ANNYI JÁR A SOFŐRNEK, HOGY EGY KICSIT MEGSZÉGYENÜLJÖN!!! Részletek! Sétáltunk Komáromban a kisfiammal a JÁRDÁN. Megálltunk egy üzlet előtt, hogy megitassam a bébit. Tőlünk kb.5méterre egy srác pakolt be a JÁRDÁN parkoló furgonjába. Mikor felnézt...em, a furgon már oldalba nyomott. A GYEREKEMRE DERÉKIG RÁTOLATOTT AZ AUTÓVAL! Hála Istennek elég gyorsan reagáltam, és kihúztam a kocsit az autó alól, és a sofőr is felfigyelt ránk VÉGRE! Kiszállt a "kedves", elküldtem a ..., de ennyivel nem zárom le a dolgot. Mivel ijedségen, nagy síráson és koszos kabáton kívül nem történt semmi Hálistennek, feljelenteni nem tudom. Bementem az üzletbe, ahova az árut vitte, megkaptam a cég telefonszámát. Felhívtam, elmeséltem,a történteket egy férfinak. Totálisan érdektelen hangon bejelentette, hogy majd szól a sofőrnek. ENNYI! Gondolom APUCI! A LÉNYEG! Óvakodjatok a KAJ337 rendszámú, fehér FIAT DUCATO furgontól. Az oldalán valami "fagyasztott tengeri hal" felirat (cég nevét nem írom le, mert nem biztos, hogy jól emlékszem). A szőke csávó KÖZVESZÉLYES! Remélem megosztások által ez hozzá is eljut, elgondolkodik a történteken, és legközelebb jobban odafigyel a JÁRDÁN tartózkodókra! Aki pedig ismeri a fiatalembert, az adja át neki családom kicsit sem szívélyes üdvözletét! Köszönöm!
2011. okt. 28. 21:16
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Hát igen:-) Voltam már ugy hogy azért is letoltak hogy a nővérem nevében szerettem volna valamit megtudni:-) Meg egy próbát megért,hátha valaki felismeri az autót.
2011. nov. 2. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!