Mit szóltok a Damján névhez?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik, azt hiszem:), a férjemnek nem annyira (Ármint szeretne, viszont van egy Martin fiúnk és szerintem furán hangzik a két név, túlságosan hasonló hangzásúak), és az ismerőseinket is megosztotta. Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. Egyéb javaslataitokat is szívesen várom!2011. jan. 12. 20:31
1/8 anonim válasza:
én még nem hallottam ezt a nevet, de igy elsőre tetszik! különös, nem mindennapi név:) az Ármin annyira nem tetszik. csinálhatjátok azt is h valamelyik nevet második névként adjátok.
2/8 anonim válasza:
Szia!Nekem az Ármin jobban tetszik, talán azért, mert én ezt a nevet szerettem volna a kisfiamnak, csak a férjemnek nem tetszett.A Damján nem tetszik, a Domán szebb, ősi magyar név.
3/8 anonim válasza:
nekem a Damján eddig ismeretlen volt, annyira nem is tetszik(bocsi), s az Ármin sem különösebben. nekem túl különlegesek, bár manapság talán már "divat" is ritka, különleges nevet adni,ami nem is baj, ha a szülőknek tetszik:) én a Barnabás nevet szeretem nagyon, ha fiam lett volna igy hivnák.
de ha nektek tetszik,akkor nyugodtan adjátok, az lényeg!!!
4/8 anonim válasza:
démienként jobban hangzik... ez a baj a külföldi nevekkel...ráadásul még kiejtés szerint is kell írni a gyengébbek kedvéért... ez így olyan, mint mikor a bűvész felfedi a trükkjeinek titkait... kiábrándító.
5/8 anonim válasza:
meg ne sértődj a válaszomon!
azt hittem a vezeték neveteket kérdezed :S nekem nagyon új ez a név még nem hallottam, nem is fogott most meg :S
az Ármin meg nekem kicsit lányos hangzású :S
6/8 anonim válasza:
szia!
Nekem tetszik a Damján, az Ármin nem csajos hangzású olyan mint a Jázmin
7/8 anonim válasza:
Ahogy a második válaszoló irta a Domán tényleg szép ősi magyar név. Én mondjuk azt nem adnám a gyerekemnek csak azért mert sok a Doman vezetéknevű ismerös, rokon errefelé, és fel is akarom venni vezeték névként. Doman, Domán nagyon hasonlít.
8/8 anonim válasza:
Majd megírod mit választottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!