Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok a Hanna névhez?

Mit szóltok a Hanna névhez?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi is Hannának szerettük volna hívni a lányunkat az utolsó hónapig, de mivel csak az ismeretségbe 3 Hanna született, így inkább más nevet választottunk neki.
2011. júl. 20. 12:25
 12/21 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik
2011. júl. 20. 12:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Tucatnév,nem is értem miért kapták ennyire fel....

Az utcánkban 3 van,a lányom ovistársai között 5!!!!,Anna,Panna,Hanna,Jázmin,Boglárka most ez menő!!!És amiatt,hogy ennyi van belőle,már nem találom szépnek.Szinte idegesít ha meghallom.

2011. júl. 20. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon elcsépelt. És nem tetszik. Véletlenül nem a Hanna Montana miatt kapták így fel?
2011. júl. 20. 13:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Én kb. 2 évvel ezelőtt döntöttem el a Párommal, hogy ha egyszer kislányunk lesz, Hannának fogják hívni. (Akkoriban néztem meg a Boldogító talán c. filmet és a főszereplőnőt Hannah-nak hívták, olyan szép csengése volt, hogy rögtön utánanéztem, hogy van -e magyar megfelelője, mert én addig nem hallottam. :-)) Most valóban kislánnyal vagyok várandós és kérdés sem volt, hogy Hannának fogják hívni amikor megtudtuk a nevét, de amikor azt hallom, hogy minden második gyereket így neveznek el, ez engem is zavar egy kicsit. Ha olvasom a baba-mama újságot és elérek a babarovathoz, ahol nemrég született babák vannak és minden alkalommal legalább 2! Hannát találok benne ez elég elkeserítő... Szerintem nem jó ha például egy közösségen belül van vagy 3-4 ugyanolyan nevű kislány/kisfiú. Engem Fruzsinának hívnak az akkoriban is meglehetősen ritka volt amikor én születtem és hála Istennek a mai napig nincs túlzottan felkapva ... Én ennek mindig nagyon tudtam örülni. De a Párom azt mondta, hogy mivel már olyan régen eldöntöttük a nevét és ugye tényleg kislánnyal áldott meg minket a jó Isten akkor már ne válasszunk Neki másik nevet, hanem maradjunk ennél. Sokszor elég erősen gondolkodom rajta ... :-)

35 hetes kismama

2011. júl. 20. 13:05
 16/21 anonim ***** válasza:
megtudtuk a nemét, elírtam :)
2011. júl. 20. 13:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Én Hanna vagyok. (:
2011. júl. 20. 13:09
 18/21 anonim ***** válasza:

A kislanyomat is igy hivjak. :) Nem azert, mert felkapott lett. Nem Magyarorszagon elek, igy halvany fogalmam sincs az otthoni divatrol. Meglepodve olvasom, hogy otthon mennyire nepszeru lett, mivel en egesz eddigi eletemben egyetlen Hannat ismertem csak (vicces, hogy amikor en szulettem, az en szuleim se tudtak, hogy a nev amit nekem valasztottak, mennyire elterjedt az en generaciomban... akkor szembesultek vele, amikor oviba kerultem)

Itt egyaltalan nem gyakori (az en nevem meg plane nem... ki is nevettek eloszor, hogy itt legfeljebb oreg neniket hivnak igy...:-/ ). Olyan nevet szerettunk volna, ami mindkettonk nyelven ugyanugy, de legalabb hasonloan hangzik. Eredetileg az Anna nevet szerettuk volna adni (annyira egyszeru es megis szep nev), de mivel a batyam lanyat igy hivjak, mi a Hanna mellett dontottunk.

2011. júl. 20. 13:21
 19/21 anonim ***** válasza:
nem tettszik
2011. júl. 20. 14:56
 20/21 anonim ***** válasza:
nagyon szép név, csak éppen tomegével rohangálnak a kis Hancsik:)
2011. dec. 1. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!