Mit szoltok ahoz ha egy anyuka kifesti 1-2 éves lányát?
Ahol én lakom, van egy kislány, mikor 3 éves volt, az anyja festette a haját. Mármint a gyerek haját...
Azzal indokolta, h annyira szép volt a kislány tejföl-szőkén, de sajna barnul a haja...
Szóval nagy az Isten állatkertje...
Neee!!! Ezek a sztorik nagyon dúrvák!Nem vagyok egyáltalán konzervatív,sőőőt....
Másfél éves a kislányom,igen meghökkentettek az események!
Soha nemjutna eszembe ilyeneket csinálni...
Hát érdekes, még akkor is ha gyerek smink, az sem 1-2 éveseknek van kitalálva.
Ismerősöm a 2 éves lányának festi rendszeresen a körmét, és amikor szólunk neki hogy milyen hülyeséget csinál, még ő van megsértődve, meg azt mondja hogy üvölt a kislány ha nem festi ki.
én ha ilyenről hallok, rögtön az jut eszembe, h ezeket a szerncsétlen gyermekeket ideje-korán felnőtté akarják tenni. ennek számtalan hátránya van:
10-12 évesen már anorexiásak, csak a külsőségeknek élnek.
sosem lesznek megelégedve magukkal
idegroncsok lesznek a nagy elvárásoktól
és ami a leg undorítóbb, ha egy kislányt nőiesítenek, akkor a pedofil *rmok kezeibe űzzük.
Én azt vallom, a gyerek akkor gyerek, ha gyerekként élhet és aszerint bánnak vele. lehet maszatos, lehet rosszcsont, de gyerek legyen, ne kicsinyített felnőtt.
Ez nagyon durva. Komolyan a kommentektol amiket irtatok futkos a hideg a hatamon...:( Ez szomoru.
masfel eves kisfiu anyukaja
Én is a gyereket sajnálom, mert egyébként is egy nagyon visszahúzódó, félénk kislányt látok, akinek ráadásul még pedagógus is az anyukája, mindenféle versenyeken indítja, szerepelteti.
Az ilyen szülőnek kár volt gyereket szülni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!