Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoltok ahoz ha egy...

Mit szoltok ahoz ha egy anyuka kifesti 1-2 éves lányát?

Figyelt kérdés
Ma látam az utcán h egy kislány ki volt sminkelve enyhén de akkor is...számomra ez döbenet.
2011. jan. 28. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
hát bocsánat, nem vagyok egy agresszív, de akkora sallert adnék neki, hogy a fal adná a másikat. természetesen az anyukának. gondolom, egy iq bajnok plázacica ez az édesanya.......
2011. jan. 28. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Vannak kifejezetten gyermek sminkek a párom unokahúga(4éves) is gyakran kisminkeli magát mikor nincs ovi és itthon vagyunk!Máshová kizárt!És én is ellenzem mindennek van határa!De pl egyik nap láttam olyat h másfél éves kislánynak vadító vörösre volt festve a körme meg is kérdeztem hogy ez rendes lakkal van kifestve mire a nagymamája igen!
2011. jan. 28. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:

Ahol én lakom, van egy kislány, mikor 3 éves volt, az anyja festette a haját. Mármint a gyerek haját...

Azzal indokolta, h annyira szép volt a kislány tejföl-szőkén, de sajna barnul a haja...

Szóval nagy az Isten állatkertje...

2011. jan. 28. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Neee!!! Ezek a sztorik nagyon dúrvák!Nem vagyok egyáltalán konzervatív,sőőőt....

Másfél éves a kislányom,igen meghökkentettek az események!

Soha nemjutna eszembe ilyeneket csinálni...

2011. jan. 28. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Én itt olvastam nemrég egy kérdést, egy nagyon unatkozó anyuka kérdezte, hogy kifestheti-e a 3 hónapos babája körmeit. Mert olyan szép lenne színesen. Hát kapott hideget meleget.
2011. jan. 28. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát érdekes, még akkor is ha gyerek smink, az sem 1-2 éveseknek van kitalálva.

Ismerősöm a 2 éves lányának festi rendszeresen a körmét, és amikor szólunk neki hogy milyen hülyeséget csinál, még ő van megsértődve, meg azt mondja hogy üvölt a kislány ha nem festi ki.

2011. jan. 28. 14:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: szerintem javasoljátok neki, hogy kínálja meg alkohollal meg cigivel is, nem baj, hogy az is csak felnőtteknek való... Te jó ég :O
2011. jan. 28. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:

én ha ilyenről hallok, rögtön az jut eszembe, h ezeket a szerncsétlen gyermekeket ideje-korán felnőtté akarják tenni. ennek számtalan hátránya van:

10-12 évesen már anorexiásak, csak a külsőségeknek élnek.

sosem lesznek megelégedve magukkal

idegroncsok lesznek a nagy elvárásoktól

és ami a leg undorítóbb, ha egy kislányt nőiesítenek, akkor a pedofil *rmok kezeibe űzzük.

Én azt vallom, a gyerek akkor gyerek, ha gyerekként élhet és aszerint bánnak vele. lehet maszatos, lehet rosszcsont, de gyerek legyen, ne kicsinyített felnőtt.

2011. jan. 28. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva. Komolyan a kommentektol amiket irtatok futkos a hideg a hatamon...:( Ez szomoru.

masfel eves kisfiu anyukaja

2011. jan. 28. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is a gyereket sajnálom, mert egyébként is egy nagyon visszahúzódó, félénk kislányt látok, akinek ráadásul még pedagógus is az anyukája, mindenféle versenyeken indítja, szerepelteti.

Az ilyen szülőnek kár volt gyereket szülni-

2011. jan. 28. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!