Sportbabakocsit szeretnék venni minél kisebbet, hogy könnyű legyen vele buszozni, fiam 1 éves. Ehhez mit szóltok? Már van 1 babakocsink, de nem utazáshoz való,14kg körül van.
Hát nem tudom, milyen a babád, nekem 1 évesen még simán elaludt a babakocsiban, igy én nem tettem még olyanba mint ez hogy nem dönthető egyáltalán. Illetve olyat választanék aminek van azért vmi kis kupolája ha elkap az eső, jó azért ráborítani a gyerekre, meg az esővédőt is tartja valamennyire azért.
Ezeknek az esernyőre csukódós, és nem drága babakocsiknak tudom hogy nem túl masszív a kupolájuk de hát ahogy írod nem is ez lenne az llandó babakocsitok, csak második lenne ha jól értem.
Amúgy tereptől is függ, nekünk van ilyen picike kerekű hát rosszabb terepen durva volt tolni, folyton elakadt.
Miért akarod hogy esernyős legyen amúgy? Kézben akarnád fogni-vinni vagy autóba kell?
(csak azért kérdem, mert van olyan aminek van ilyen hevedere is)
Jaj értem, hát ha nem kell sokszor akkor igazad van, ne áldozz rá sokat:)
De amúgy én is így voltam hogy ilyet aminek nincs kupolája meg semmi, a legegyszerübb típus 3 ezerért vettem a teszen. Mi se sokszor használtuk (mondjuk nekem már 2 és fél volt a fiam mikor az kellett).
A második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!