Milyen sportbabakocsit vegyek? Tanácsotokat kérem melyik a legjobb?
Az első és legfontosabb válasz, hogy árfüggő!!
Nekünk nem a legolcsóbb van, és szuper. De gondolom mindenkinek van itt ötlete, hogy melyik miért jó.
Legyen 1-2-3 szempont ami alapján leszűkíted a keresést, mert elég nagy a piac.
A miénk PegPerego
előző vok:
az én szempontjaim ezek voltak:
ha összecsukom esernyőre, megálljon magától
kis kerekei legyenek
nagy bevásárlókosár
majdnem vízszintesig dönthető legyen a háttámla
nagy ülőfelület
Aztán van olyan sportkocsink is ami nem esernyő!
Ez Bebe Confort High Trek.
Remélem segítettem :)
Nekünk Milli-mally van, nagyon imádom. Esernyőre csukható és vállra akasztható (én emiatt vettem meg, mert sokat buszozunk-vonatozunk)Nem dönthető csak egy fokozatban, kb 10 cm-t, szóval aludni már nem lehet benne. 14eft volt.
A válaszolónak igaza van, fel kell állítani egy listát, hogy mik azok,amik fontosak, pl. ár, súly, tömegközlekedésre használod, vagy kocsiba teszed, alszik-e még benne a gyerkőc, bevásárolni mész-e vele, mert akkor nagy rakodó rész is kell.
Nekünk is Peg Perego van, de Pliko Switch. Szettbe vettük használtan 50.000-ért (mózeskosár, hordozó+bázistalp, sportrész, váz, pelenkázótáska, lábzsák, esővédő, pohártartó).
A Switch és a P3 között amúgy annyi különbség van csak, hogy a Switchre két irányból lehet feltenni az ülést, a P3-ra pedig csak menetiránynak megfelelően.
Egyébként attól is függ, hogy milyen elvárásaid vannak a kocsival szemben.
én pont az első ellentéte vagyok. olyat kerestem, aminek jó nagy kerekei vannak, túrázni lehessen vele. pont ezért nekem a high trek jön be nagyon, amit ő is írt.
ill. ennek az elődje, bébé confort everest life.
hol, hogyan szeretnéd használni? ha ezt megírod, jobban tudunk ötleteket adni.
Nekünk ilyen van és nagyon meg vagyok vele elégedve, könnyű is, nem is drága és egyszerű irányítani+összecsukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!