Miért ilyen bonyolult a nők gondolkozása? Kis problémából is nagyot csinálnak de miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 22:51
1/17 napietus válasza:
helyesbítsünk: EGYES nők gondolkodása :) amúgy mi az a "kis" probléma?
2/17 A kérdező kommentje:
Apróságokon veszekszik velem pl. ha este nem bújok hozzá mert melegem van.... de ez ekkora b
2011. júl. 13. 22:56
3/17 napietus válasza:
ja, hát idióta. van ilyen, nőben is, pasiban is :) bolhából elefánt.
4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos igen de áhhhh. Néha már nem tudom mit tegyek....
2011. júl. 13. 23:01
5/17 ava87 válasza:
Ez nem bonyolult gondolkodás, ez hiszti. Valaha én is ilyen voltam, még amikor nagyon kiscsaj voltam. Simán behiztisztem olyan dolgokon, hogy az akkori barátom nem mondta elégszer, hogy tetszem neki, vagy nem fogta meg a kezem, vagy nem kérdezte meg, hogy hozzon-e egy pohár vizet. Ááá, így visszagondolva, nagyon gáz voltam :) Természetesen nem az volt a problémám, hogy mit csinált, vagy mit nem csinált, csak veszekedni akartam, és erre bármiből tudtam ürügyet kreálni. Három lehetőség van: az ember vagy sose ilyen, vagy ilyen volt és kinövi, vagy nem növi ki és ilyen marad.
6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem de néha már nagyon sok. Sokszor elmennék és csak magamban lennék. Hogy tisztázzam a dolgaim de nem tudom megtenni sajnos. Ha 1 napot távol vagyok tőle már hiányzik, hogy nincs velem. Ha nem hisztizne minden hülyeségen akkor nagyon.
2011. júl. 13. 23:06
7/17 napietus válasza:
nem tudod ezt megbeszélni vele? szerintem ezen lehet változtatni, ha akarja valaki.
8/17 anonim válasza:
szépen magyarázd el neki,hogy neked igy nem jó.
9/17 A kérdező kommentje:
De már 19 éves... Felnőtt nő nem értem miért ilyen elem:(
2011. júl. 13. 23:11
10/17 napietus válasza:
akkor még kinőheti. egy 19 éves lány manapság csak a törvény előtt felnőtt, egyébként nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!