Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Titeket is így befolyásol a...

Titeket is így befolyásol a lovatok gondolkozása? =P

Figyelt kérdés
Nagyon sokat vagyok nyeregben, és azt vettem észre, hogy mostanában ha ló nélkül sétálok az erdőben, és meglátok valamit, amitől a lovam megijedne, akkor egy pillanatig "veszélyesnek" tartom én is. Nem félek tőle, meg semmi, csak tényleg egy pillanatig felfigyelek rá. Mondjuk egy keskeny híd, vagy erdőszéli szemét, vagy ilyesmi. Jó, tudom, hogy ez most viccesen hangzik, de a lényeget remélem, értitek. =D
2011. aug. 9. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát, az nem jó, ha ilyen szinten befolyásol a ló, inkább neked kéne ŐT befolyásolnod, hogy az ilyenektől NE féljen =/
2011. aug. 9. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Énis úgy érzem kérdező ,már nemegyedűlvagy.
2011. aug. 9. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
én inkább azt vettem észre, hogy a lovammal nagyon passzolunk egymáshoz. nem, én nem változtam meg, mert régen is ilyen voltam. pl a pacim is rettenetesen hangulatfüggő, és nem mindig, de majdnem mindig máshogy viselkedik, máshogy reagál az ugyanolyan jelzéseimre. ez vicces mert ez rám is passzol (: és még van pár dolog...
2011. aug. 9. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de ha kint vagyunk terepen és van vmi hirtelen zaj, én sokszor jobban megijedek, mint a lovam.

Azért alakulhatott ez ki benned, mert már tudod, hogy miket éreznek veszélyesnek a lovak és beléd rögződött, hogy neked is figyelned kell rá, különben meglepetések érhetnek. Én is mindig odafigyelek rá terepen, hogy mi az, amit kiszúrhat a lovam, és ez csupán sétában is olykor előjön, mert már alapból mindent pásztázok. Ez megszokás kérdése szerintem, nem befolyás. Akinek riadós lova van, az rászokik az ilyesmikre XD

2011. aug. 9. 23:50
 5/7 DakotaDamon ***** válasza:
60%
Hát, nekem is lovasra van állítva az agyam. :D A múltkor, mikor mentünk fel kocsival egy dombon, ki akartam könnyíteni az ülésben. :D Aztán sétáltam haza, és akáclevelet akartam szedni, hogy majd odaadhassam a lónak... :D Nem vagyok őrült, csak lóbolond. :)
2011. aug. 11. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
3. vagyok ilyen vicces dolgok már velem is fordultak elő :D pl. mentünk kocsival, és anya le akarta előzni az előttünk lévőt én meg akartam csinálni egy kiskört xd
2011. aug. 11. 12:28
 7/7 DakotaDamon ***** válasza:
Az széép. :DDD Na jó, arra meg már igazán nem akarok kitérni, hogyha éppen nem kocsiban akarok kikönnyíteni, akkor a biciklivel miket összeszerencsétlenkedem :D
2011. aug. 11. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!