Miért ilyen bonyolult a nők gondolkozása? Kis problémából is nagyot csinálnak de miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 22:51
11/17 A kérdező kommentje:
Annyiszor mondtam már neki. De hiába 1 hétig minden jó aztán kezdődik előlről minden, kezdek belefáradni. Remélem birni fogom addig még kinő ebből az egészből. ha
2011. júl. 13. 23:13
12/17 anonim válasza:
Ellenben a férfiak csak nagy és komoly problémákból csinálnak gondot: Veszít a kedvenc csapatuk. Hideg a kaja. Meleg a sör. Nincs meg a távirányító. Nem engedjük nekik szétszerelni az amúgy teljesen jól működő háztartási gépeinket, hogy aztán összerakják és soha többet ne működjön. Amikor éppen a főzés, takarítás közepén vagyunk és hirtelen rájön, hogy sürgősen meg kell látogatnunk a barátait, akkor nem tudunk mindent eldobni, amit csináltunk és elkészülni három és fél perc alatt. Felszedünk két kilót (ő meg tizenkettőt, de az mindegy). Kérdezünk tőle valamit, miközben elmélyülten játszik a számítógépen. Ki kell vinni a szemetet. Nem rohanunk azonnal, akár a fürdőkádból kiugorva is, hogy megnézzük, mit csinált már megint a kutya... Stb... :)
13/17 A kérdező kommentje:
Értem én de mindent megadok neki. Mindenki megtudja mondani aki ismer minket. Inkább neki veszek ruhát mint magamnak meg inkább én megyek főzni mint hogy ő. Próbálok mindent úgy csinálni hogy neki jó legyen, de ha neki ez igy nem jó mert veszekedni-e kell velem akkor én nem tudok mit tenni sajnos. Szeretem de amit sokszor müvel kibirhatatlan. Ez van majd csak lesz jobb is....:)
2011. júl. 13. 23:20
14/17 A kérdező kommentje:
Mit tegyek szerintetek? Mit csinálok rosszul vagy mindent jól csinálok?
2011. júl. 13. 23:56
15/17 napietus válasza:
ha hisztizik, hagyd ott. ne szólj vissza, csak menj el valahova, sétálj, vagy akármi (telefont hagyd otthon). talán leesik neki, hogy a hiszti nem nyerő taktika Nálad.
ja, és annyira nem kell ám lemenni pincsibe, mert az elég unalmas egy idő után, Te meg bele fogsz fáradni.
16/17 anonim válasza:
Pontosan ott a gond hogy kinyalod a s.eggét ...
Legyél férfi és érvényesítsd néha te is az akaratod !
17/17 anonim válasza:
Akkor ugyanez visszafelé :)
Miért primitív a férfiak gondolkodása? (gondolok itt arra, hogy ha megcsalják a párjukat akkor rögtön az ösztönökre hivatkoznak)
:D NEM általánosítás, csak visszakérdezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!