Szerintetek van arra mód, hogy ha valaki ikreket vár, akkor az egyik kisbabát örökbe adja? Több okból kifolyólag:anyagi, mert két gyermek már nagyon sokba kerülne. És segíteni szeretni szeretne az egyik barátnőjének, akinek nem lehet gyermeke?

Figyelt kérdés
Ha erre van lehetőség, akkor mi kell hozzá?

2012. szept. 23. 15:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ha van arra mód,hogy mind a kettő magzatnak legyen helye akkor az abortusz egy felesleges megoldás volna.És lehet addigra meggondolja magát és megtartják a babákat.
2012. szept. 23. 15:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyenlőre most annak örülök,hogy sikerült lebeszélnem az abortuszról.
2012. szept. 23. 15:56
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Én meg úgy gondolom,ehhez Neked nem volt jogod,mivel megoldást nem kínáltál neki,csak elodáztad ezt a dolgot.Azon kívül majd neki kell megbirkóznia az örökbe adás nehézségével,és mindennel,ami ezután következik.És az baromira nem így működik,hogy na,majd a gyermektelen barátnőmnek odaadom az egyiket.Onnantól a gyámügytől kezdve a gyermekvédelmiseken át mindenki "csak" azért akar ott lenni,hogy segítsenek.Holott majd azt figyelik,alkalmas-e a nála maradt gyerek felnevelésére.Az igaz,hogy többe kerül 2 gyerek,ám ellátásban is több jár.És gondolom azért csak áll valaki mögötte(aki valóban segíti,nem csak ossza neki a jó tanácsokat).2gyerkes+39hkm
2012. szept. 23. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
Miért kell neked beleszólni? Mi közöd van hozzá? És különben én is abortusz ellenes vagyok, de hogy lehet úgy élni, hogy az egyik gyerekemet nevelem, a másikat meg örökbe adom. Ráadásul ikrek, és ha egyiket látja akkor gondol a másikra is.
2012. szept. 23. 16:09
 15/24 A kérdező kommentje:
Mert megkérdezett engem,én magamtól nem szóltam volna bele.És lehet mind a két gyereket örökbe fogja adni.Még nem tudja mi lesz,de szerintem és a párja meglátása is az,hogy megijedt a két gyermektől.És a párja meg nem szeretné egyik gyereket se örökbe adni.
2012. szept. 23. 16:13
 16/24 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs okod kedves válaszoló engem számon kérni engem.

És a párja sem akarta az abortuszt.

2012. szept. 23. 16:18
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,nem sokára átjön hozzám és megmutatom neki az eloszló véleményeket.
2012. szept. 23. 16:21
 18/24 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nagyon jól tetted, a többi válaszoló aki ezért leszól lelketlen birka,komolyan azért leszólni a válaszadót,mert lebeszélte a barátnőjét a gyilkosságról.
2012. szept. 23. 18:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon szép dolog az örökbe adás. igaz én biztosan nem lennék rá képes,de ha az illető meg tudja tenni,akkor szerintem nincs akadálya. az meg már az ő és az örökbe fogadó dolga,hogy ezt a gyermekeknek mikor és hogyan mondják el.
2012. szept. 23. 19:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hármasikreim vannak, és valóban elég sokba kerül az ellátásuk, de eszembe nem jutott volna, hogy valamelyikről lemondjak (bár nekünk ennek a lehetőségét még a terhesség alatt felajánlották - redukció). Anyaként el sem tudom képzelni, hogy az ember hogyan képes lemondani az egyik gyerekéről, miközben a másik ott van vele. Ez szerintem borzasztó döntés, ami egész életükre megpecsételné nemcsak az anya, hanem az egész család (apa, gyerekek - mindkettő) sorsát. Nem szabad ilyet tenni. Ha annyira nem akarja/nem tudja a gyerekeket bevállalni, akkor inkább adja örökbe mindkettőt. De ne egy nevelőintézetbe, hanem egy családba, akár előre megválaszthatja, hogy kik legyenek azok.
2012. szept. 24. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!