Valószínű sokaknak nem fog tetszeni a kérdés, de azok akik évek óta próbálnak teherbe esni és nem sikerül, miért nem fogadnak örökbe ahelyett, hogy csomó gyógyszeren, injekción és mentális szenvedésen átmenjen?
Figyelt kérdés
Nem rosszindulatból kérdezem, csak szimplán érdekel. Valahol azt sem értem ha erre a válasz az, hogy "mert biológiai gyereket szeretne". Annyi gyerek és kisbaba van az árvaházakban. Egy örökbefogadott gyerek is ugyanannyi szeretetet tud adni mint egy biológiai. Tényleg jobb évekig reménykedni és szenvedi, hogy összejöjjön az az egy gyerek mint örökbe fogadni?2023. jún. 30. 22:19
51/55 anonim válasza:
#50 Ugyanúgy evidens, hogy a lehető legközelebb áll hozzád, mint a feleségeddel vagy ugye testvérek, szülők alapjáraton... Egyébként rosszul hangzik, de ha bármilyen állatod volt, aki önmaga hiányzik az életedből, amióta elment, az a közelség az, hogy örökké együtt kéne lenni, és ez minden önsajnálat meg ilyesmi nélkül, vagy hát van az persze általában, csak ez jóval túlmutat az ilyeneken.
52/55 anonim válasza:
Na de épp ez az, hogy abszolút nem álltak közel hozzám, sőt. 🤣 Gyerekként volt, hogy hazaküldtem őket a kórházból, mert a jelenlétüktől rosszabbul voltam.
Az állatos sztorival viszont nagyon is van tapasztalatom, nekem ők mind családtagok voltak.
53/55 anonim válasza:
Az remek, mert akkor a lényeget megfogtad, csak a műfaja vagy valami hasonlója olyan, hogy van különbség.
54/55 anonim válasza:
Igen! 🙂 Amúgy örülök, hogy van olyan ember, akivel el lehet erről beszélni és nem néz ufónak! Tényleg köszi szépen!
55/55 anonim válasza:
Mindenki ufó, csak akkor senki nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!