Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elengednetek a gyerekeiteke...

Ti elengednetek a gyerekeiteket egy ilyen novel?

Figyelt kérdés

Hosszu lesz bocsika.

Van egy masodunokatesom aki kulfodre hazasodott be, egy meglehetosen gazdag ferfihoz. Most 4 gyerekuk van, hozzateszem, hogy eggyiket sem o szulte mert hat azt azert megse!!! 3 beranyatol van 1 pedig orokbefogadott. Ritkan latom ot, a gyerekeket csak most lattam eloszor, de a legutolso talalkozas kiverte a biztositekot.

Szornyen elkenyeztetett gyerekek, allandoan utazas, a legdragabb maganiskola, minden kacat, es annyi elvaras van csak, hogy 4-es ala nem mehet az atlaguk.

Ultunk a nagyszobaban es beszelgettunk. Berontottak a gyerekek, az en 2 nagyfiam is egykoru az o 2 nagyfiaval. Majd esedezni kezdtek a gyerekeim, az egesz csalad elott hiszteriazva, hogy elmehessenek Disneylandbe, mert hogy ok mar hanyszor voltak. Nekuk sajnos ilyen huncutsagokra nem futja, de a ket fiu jol telebeszelhette az en fiaim fejet. En ott kijelentettem, hogy iden mar van nyaralas es tabor 1-1 hetre tervezve, majd talan ha idosebbek lesznek.

Erre az unokatesom benyog egy ilyet: "Elvisszuk mi a gyerekeket szivesen ha megengeditek". Kopni nyelni nem tudtam. Raadasul ugy mondta, hogy a gyerekek is halljak, pedig elotte jelentettem ki, hogy nem es kesz.

Mit kepzel de komolyan? hogy majd csak ugy elengedek egy 12 es egy 13 eves gyereket PONT VELUK kulfoldre?

2019. máj. 3. 13:26
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem en voltam nalunk, hanem csaladi bulira jottek ok is egy 3. felhez
2019. máj. 3. 13:44
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy a nővel van bajod, de azon kívül, hogy nem a sajátjai a gyerekei, sok cucca van, sokat utazik és jól házasodott, semmit nem tudtál felhozni ellene. Említetted, hogy elhanyagolja anyai feladatait, de nem mondtad, hogyan. Szerintem sehogyan, csak irigy vagy.
2019. máj. 3. 13:45
 23/38 A kérdező kommentje:
most akkor itt vesezzem ki, hogy pontosan mi az ami miatt rossz anyanak tartom? Na mert azt holnapig irhatnam
2019. máj. 3. 13:46
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát végülis ez a kérdésed lényege: elengednénk-e a gyereket egy "ilyen" nővel. Csak azt nem tudjuk, hogy "milyen" az a nő. De ha nem fontos, akkor hagyd, csak akkor minek kérdezni.

A ganzdagság, meg utazás helyett vesézhetted volna ezt, hisz erre épül a kérdésed, de neked fontosabb volt leírni, hogy gazdag és utazgat.

Innentől én kb átlátok a szitán.

2019. máj. 3. 13:50
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát most mi bajod van?? Válj el és legközelebb ne egy csóró köcsöghöz menj hozzá, hanem valami arab sejkhez. Akkor te is béranyázhatsz, meg dadusozhatsz! Utána meg jöhetsz ide kibeszélni az életed!
2019. máj. 3. 14:05
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Az irigység nem szép dolog, ugye tudod?
2019. máj. 3. 14:20
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Önző, irigy nő vagy, aki még a gyerekeitől is megvon egy ilyen lehetőséget.
2019. máj. 3. 14:35
 28/38 anonim ***** válasza:
93%

"Nem kell oket oltoztetni de elofordul, hogy hidegebb lesz es ugy kell nekik konyorogni, hogy vegyenek fel meg egy pulcsit."

Hát, tudod, még a 6 éves fiam is vesz fel pulóvert, ha fázik.

Ha a te gyerekeidet öltöztetni kell kiskamaszként, akkor valóban ne engedd el őket sehova.

És még 10 év múlva is figyelj rá, vegyenek fel pulcsit, mert te érzed, hogy ők fáznak...

Irigységből kiszúrni a gyerekeiddel önzőség.

Ha nekem 1 társaságban kellene lennem egy "ilyen" nővel, mármint akit a hátam közepére sem kívánok, akkor tuti, hogy nem közelíteném meg, és ha ő jönne, odébbállnék. De hogy nem jópofiznék vele, az biztos. Bár akkor nem tudnám, mennyit utazgat, és hogy bejárónője van...

2019. máj. 3. 14:35
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas nagy irigységet veszek ki a szövegből kérdező. Szinte sárgulnak a betűid...

Az egyik dolog, amit nem értek, hogy most csak panaszkodni akartál? Mert konkrét kérdés nincsen.

A másik: mi a franc közöd van hozzá, hogy ki szült neki, és hogyan élnek?

2019. máj. 3. 15:22
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Pont velük elengedném, pont veled nem. A kicsinyes, irigy gondolkodás káros hatássan van a gyerekekre, az élmények, világlátás jó hatással.
2019. máj. 3. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!